Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 191 (8108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

De la 1 septembrie

Must de calitate superioară, pentru prepararea vinului acasă, la Cramele Gramma

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gramma Wines, unul dintre cei mai apreciați producători români de vinuri, vine în sprijinul pasionaților care doresc să obțină acasă un vin de calitate.

Astfel, pentru al doilea an consecutiv, Cramele Gramma de lângă Iași își propun să încurajeze vinificația domestică din must din soiurile de struguri de calitate superioară, cultivate în această atractivă zonă viticolă.

De la 1 septembrie, producătorii vor pune în vânzare cu prețuri începând de la 5 lei/ litru must alb, rose și roșu din următoarele soiuri: Fetească Albă, Fetească Regală, Muscat Otonel, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon.

Doritorii sunt așteptați la Crama Gramma din satul Vișan, la ieșirea din Iași spre Vaslui prin Bucium (la 8 km de centrul orașului Iași, o distanță parcursă în cca. 15 minute cu mașina).

Aici ei pot urmări toată tehnologia și igiena necesare preparării mustului și vinului de calitate și pot gusta ceea ce vor să cumpere. Mai mult, clienții vor beneficia de sfaturile specialiștilor pentru producerea unui vin de casă bun și natural.

„Noi le împărtășim din secretele noastre, iar dacă respectă pașii din îndrumarul nostru au toate șansele să aibă în primăvară un vin foarte bun. De menționat că mustul pe care noi îl comercializăm diferă de mustul de acasă. Noi culegem strugurii în lădițe, apoi îi desciorchinăm, punem doar boaba în presa pneumatică, iar tocatul și limpezitul se fac în cisterne de inox alimentar. Clienții vor primi un must limpede. Desigur, produsul final va diferi de cel al nostru pentru că ei nu pot avea o fermentație controlată, dar rezultatul va fi unul foarte bun”, au arătat reprezentanții Gramma Wines.

Potrivit acestora, 2022 este un an slab cantitativ pentru producția de struguri, însă din punct de vedere calitativ e foarte bun.

Precipitațiile puține au influențat negativ cantitatea, însă sucul boabelor este mult mai concentrat, mai dulce.

Informații cu privire la achiziționarea de must se pot obține la 0725 149 762 (apel sau WhatsApp) sau pe mail comenzi@grammawines.ro.

 

Concurs pentru producătorii de must

În plus, cele mai bune vinuri produse din mustul de la Cramele Gramma vor fi premiate în cadrul unui concurs pe care producătorul îl pregătește.

„În primăvară, ne dorim să invităm toți clienții mustului Gramma la o degustare a vinurilor lor și să organizăm și un concurs prin care să-i răsplătim pe cei mai pricepuți pasionați”, au mai spus reprezentanții Gramma.

Până atunci, cei care își doresc să se bucure de un pahar de vin de calitate pot găsi vinurile Gramma în Carefour, Kaufland, Mega Image, Penny, în magazinele Winederful din Suceava și Iași și online pe www.grammawines.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Must de calitate superioară, pentru prepararea vinului acasă, la Cramele Gramma.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Must de calitate superioară, pentru prepararea vinului acasă, la Cramele Gramma5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei