Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 188 (8105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colaborare

Voluntarii din județ s-au întâlnit pentru a dezvolta proiecte comunitare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

30 de tineri voluntari suceveni au participat, în perioada 9 - 11 august, în proiectul „Bootcamp pentru voluntari”, o tabără ce a vizat închegarea comunității de voluntari din județ. Tinerii provin din diverse ONG-uri, printre care Salvați Copiii, Filiala Suceava, Clubul Interact, Consiliul Județean al Elevilor, Asociația Creativities, și, bineînțeles, Asociația Hope 4 Humanity, organizatorul evenimentului.

Tabăra a fost organizată de Asociația Hope 4 Humanity, cu sprijinul Consiliului Județean Suceava și al sponsorilor privați.

Evenimentul a durat trei zile, cu două nopți de cazare la cort într-o zonă amenajată pentru camping.

Prima zi a fost dedicată activităților de teambuilding, ulterior urmând activități non-formale, de formare și recreative.

Tabăra a fost una prietenoasă cu mediul, prin cazarea asigurată într-o zonă pitorească din județul Suceava, mesele exclusiv bazate pe surse vegetale și materialele sustenabile ce vor fi folosite în cadrul atelierelor. De asemenea, mesele au avut formă de „mese câmpenești” și „clacă”, pentru a crește gradul de coagulare al grupului, pentru schimburile de obiceiuri și deprinderi culinare și pentru dezvoltarea abilităților de lucru în echipă în activități fizice.

„Obiectivele proiectului au fost: promovarea voluntariatului în rândul tinerilor; asigurarea vizibilității și oferirea unor informații de calitate despre organizațiile de tineret și activitățile de tineret; promovarea unui stil de viață sănătos; stimularea deprinderilor de viață și cetățenie activă; creșterea calității proiectelor comunitare din partea organizațiilor de tineret locale”, au informat organizatorii.

Tabăra a mai urmărit susținerea organizațiilor de tineret și a grupurilor informale din Suceava, oferind un spațiu de lucru colaborativ, de cunoaștere interorganizațională și de colaborare pentru parteneriate ulterioare.

Pentru a urmări rezultatele acestui proiect, ce interesați pot accesa paginile de Facebook și Instagram ale Asociației Hope 4 Humanity. De asemenea, dacă există persoane, afaceri locale sau organizații care doresc să susțină astfel de proiecte, voluntarii ONG-ului sunt disponibili și la adresa de email contact@hope4humanity.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voluntarii din județ s-au întâlnit pentru a dezvolta proiecte comunitare.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voluntarii din județ s-au întâlnit pentru a dezvolta proiecte comunitare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei