Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 188 (8105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Familiile de suceveni retrăiesc bucuria de a zâmbi din nou la Dental Concept - Juniors & Family

Există extrem de multe contexte prin care bucuria de a zâmbi din nou poate fi retrăită, fie alături de cei dragi, fie în compania unor prieteni din copilărie, fie datorită unei emoții puternice. La fel de bine poate fi și alături de echipa de medici specialiști ai cabinetului stomatologic Dental Concept – Juniors & Family din Suceava.

Fiind amplasat într-o zonă ușor accesibilă din Municipiul Suceava, respectiv pe strada Eminescu numărul 10, aceasta este locația în care chiar și cele mai complicate cazuri dentare se finalizează cu un zâmbet grațios ce le aduce împlinire medicilor specialiști și încredere de sine pacienților.

Pentru a oferi servicii stomatologice premium, în condițiile unui standard ridicat de siguranță și calitate, echipa multidisciplinară a cabinetului Dental Concept – Juniors Family din Suceava este compusă din medici cu experiență în domeniu, care continuă să se specializeze constant, participând la cursuri și conferințe de profil. Așadar, pachetul de servicii de care pot beneficia pacienții este deosebit de complex, cuprinzând următoarele ramuri:

  • Igienă și profilaxie (detartraj ultrasonic, periaj profesional, airflow, fluorizarea și sigilarea dinților proaspăt erupți);
  • Odontoterapie (tratarea cariilor dentare);
  • Endodonție;
  • Chirurgie dentară;
  • Protetică dentară;
  • Ortodonție;
  • Estetică dentară;
  • Implantologie.

Printre numeroasele avantaje de care pot beneficia pacienții atunci când apelează la soluțiile stomatologice ale cabinetului Dental Concept – Juniors & Family este alegerea alături de medicul specialist a soluției optime de tratament, care se pliază cel mai bine pe specificul fiecărui caz în parte, în funcție nu doar de problemele stomatologice, ci și de starea generală de sănătate.

Mai mult decât atât, pacientul se poate bucura de o gamă complexă de servicii stomatologice încă de la vârsta copilăriei și până în perioada de adult, avându-se în vedere istoricul său medical. Cu alte cuvinte, cabinetul Dental Concept – Juniors Family se poate lăuda cu familii de pacienți care aleg să trăiască bucuria de a zâmbi din nou, de la mic la mare, având legătură și continuitate în ceea ce privește variantele de tratament.

Bineînțeles, satisfacția deplină a tuturor celor care trec pragul acestui cabinet stomatologic poate fi obținută doar prin intermediul aparaturii ultra moderne, ce le permite medicilor să îmbunătățească chiar și cele mai problematice danturi, fără să le provoace pacienților decât senzații minime de disconfort. În plus, fiecare dintre materialele utilizate în cadrul modern al cabinetului sunt garantate și testate, astfel încât pacienții să dispună de încredere că au făcut cea mai bună alegere.

Tehnicile minim invazive, soluțiile provizorii și pasiunea cu care își desfășoară activitatea medicii din echipa Dental Concept – Juniors & Family le asigură familiilor de suceveni o experiență cât mai plăcută la stomatolog și, totodată, le redă bucuria de a zâmbi cu încredere.

Cu toate acestea, misiunea cabinetului stomatologic Dental Concept – Juniors Family nu se oprește aici, fiecare consultație sau ședință de tratament încheindu-se cu un instructaj amănunțit al pacientului asupra tehnicii corecte de igienizare, alegerii tipului de perie dentară, pastei de dinți și apei de gură, utilizarea firului inter-dentar în funcție de propriile necesități, instructaj menit să contribuie pe termen lung la păstrarea unui igiene orale corespunzătoare.

Nici din prisma prețurilor cabinetul stomatologic Dental Concept – Juniors & Family nu este mai prejos, practicând tarife competitive, ce reflectă calitatea serviciilor stomatologice puse la dispoziție și axându-se pe identificarea celor mai potrivite scheme de tratament și nu neapărat a celor mai scumpe.

Prin urmare, o echipă multidisciplinară de medici, aparatură de ultimă oră și prețuri competitive reprezintă ingredientele cheie din rețeta de succes prin intermediul căreia familiile de suceveni au șansa acum de a zâmbi cu poftă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familiile de suceveni retrăiesc bucuria de a zâmbi din nou la Dental Concept - Juniors & Family.
 Vizualizări articol: 1013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Familiile de suceveni retrăiesc bucuria de a zâmbi din nou la Dental Concept - Juniors & Family5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei