Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 186 (8103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rezultat final

Dr. Alexandru Calancea rămâne la conducerea Spitalului Județean Suceava, el câștigând concursul cu nota 9,57

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dr. Alexandru Calancea va rămâne la conducerea Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. În urma concursului pentru funcția de manager, Alexandru Calancea a obținut nota 9,57. Singurul său contracandidat, avocatul rădăuțean Traian Andronachi, a obținut nota 8,49.

Alexandru Calancea a obținut o notă de 9,43 pentru proiectul de management prezentat și 9,71 la evaluarea abilităților manageriale de către comisia de concurs. În ceea ce-l privește pe Traian Andronachi, acesta a avut nota 8,32 pentru proiectul managerial și 8,66 la evaluarea abilităților manageriale. Alexandru Calancea, medic specialist cardiolog, a fost numit manager interimar al Spitalului Județean Suceava începând cu data de 1 iulie 2021. După concursul de luni, dr. Calancea va fi manager al celei mai mari unități spitalicești din județ pentru următorii patru ani.

Concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava a avut loc luni și s-a întins pe mai bine de trei ore. Candidații au intrat în ordine alfabetică și fiecare a avut la dispoziție 20 de minute pentru a-și expune proiectul de management, iar apoi timp de o oră comisia le-a adresat întrebări. Din comisia de examinare au făcut parte președintele Consiliului de Administrație, consilierul județean Ioan Bădeliță, managerul Institutului Regional de Gastroenterologie – Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca, doctorul Mihai Mleșnițe, și conferențiarul universitar doctor Andrei Ștefan Neștian, director al Departamentului de Management, Marketing și Administrarea Afacerilor de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

În proiectul său de management, Alexandru Calancea a venit cu propuneri de îmbunătățire a activității unității medicale. „Necesitatea de extindere pe orizontală și pe verticală, relocarea unor compartimente, analiza și optimizarea circuitelor medicale, așa cum sunt prevăzute de normele specifice din domeniul sanitar. Din această problemă critică, apreciez că o prioritate deosebită se impune a fi acordată dezvoltării și optimizării Secției ATI, Secției UPU și Secției de Oncologie. Astfel, această problemă critică va fi defalcată în două obiective strategice de dezvoltare. Extinderea Unității de Primire Urgențe are ca principal scop creșterea capacității de răspuns a secției, atât prin extinderea infrastructurii cât și organizarea din punct de vedere medical și organizatoric a activității și, în subsidiar, execuția unei săli de operație pentru politraume”, a scris Alexandru Calancea în proiectul de management. Dr. Alexandru Calancea mai vrea și stoparea migrației pacienților cu tulburări de ritm și de conducere către centrele universitare, în lipsa capacității de răspuns a unității sanitare județene, el dorind și înființarea și dotarea unui Laborator de Pacing în cadrul SJU Suceava ce va permite asigurarea unui tratament optim al pacienților cu tulburări de ritm și de conducere, precum și monitorizarea corectă a pacienților cu dispozitive cardiace implantabile din regiunea de Nord Est a României. Managerul Spitalului Județean Suceava își mai dorește oferirea de servicii medicale la standardele cele mai înalte, unui număr cât mai mare de pacienți cu afecțiuni oncologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dr. Alexandru Calancea rămâne la conducerea Spitalului Județean Suceava, el câștigând concursul cu nota 9,57.
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dr. Alexandru Calancea rămâne la conducerea Spitalului Județean Suceava, el câștigând concursul cu nota 9,575.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei