Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 184 (8101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   35 imagini |   ø fişiere video

Sâmbătă

Peste 300 de motocicliști au participat la o paradă pe străzile din Suceava, în cadrul Bucovina Motorfest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai mari parade moto din țară a avut loc sâmbătă, în municipiul Suceava, în cadrul ediției de anul acesta a Bucovina Motorfest. Peste 300 de motocicliști din aproape întreaga țară și din străinătate s-au reunit în jurul orei 15:00 pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei pentru a porni într-o impresionantă paradă moto către Iulius Mall. Înainte de a pleca la drum, motocicletele au fost admirate de un număr mare de persoane venite special pentru a vedea „bijuteriile” pe două roți (unele pe trei). După ce au mers în paradă prin Suceava, în parcarea de la Iulius Mall au fost organizate mai multe concursuri pentru motocicliștii participanți la Bucovina Motorfest. Astfel, motocicliștii au concurat pentru cea mai frumoasă motocicletă, pentru cel mai zgomotos motor, unul dintre cele mai apreciate concursuri fiind cel de mers încet cu motocicleta. Toți cei prezenți la Iulius Mall Suceava au avut parte și de un spectacol de acrobații pe motocicletă oferit de doi cascadori din Ungaria, Madman Ricsy și Baranyi Tibi.

Participanții la ediția de anul acesta a Bucovina Motorfest au avut parte, vineri seara, de multă distracție și muzică bună, pe platoul Cetății de Scaun având loc concertele trupelor Heresy (Costa Rica), Bucium și Cargo. La concertele de vineri seara au participat peste 3.000 de persoane, conform estimărilor organizatorilor. Numărul spectatorilor a fost cu mult mai mare la concertele care au avut loc sâmbătă seara, peste 4.000 de persoane venind să-i vadă pe cei de la Scarlet Aura, Trooper și Iris – Cristi Minculescu – Valter – Boro.

În timpul concertelor, organizatorii i-au desemnat și pe câștigătorii tombolei Bucovina Motorfest, la care au participat toți cei care au cumpărat un tricou oficial al festivalului. Premiul cel mare, o motocicletă Yamaha 2YL Custom, oferită de Legio Phoenix MC România și Trutzi, a fost câștigat de Cristian Daniel Adiaconiței, din Iași. Premiul al doilea, o chitară Squier Stratocaster by Fender, oferită de eXpertware, a ajuns la Tudor Scărlătescu, în timp ce premiul al treilea, un voucher de cumpărături în valoare de 1.000 lei la comercianții de produse moto-rock din incinta festivalului, a fost câștigat că Toader Gabriel Pulpă.

Bucovina Motorfest, una dintre cele mai mari întruniri ale motocicliștilor din țară, a fost organizată de Legio Phoenix MC România, în asociere cu Primăria și Consiliul Local Suceava. La finalul festivalului, organizatorii au ținut să le mulțumească tuturor voluntarilor care și-au adus sprijinul pentru reușita ediției de anul acesta a Bucovina Motorfest. „Ca în fiecare an, ați fost minunați și vă mulțumim pentru că ne-ați răsplătit munca prin cea mai numeroasă prezență de până acum. Asta ne încurajează ca următoarea ediție pe care o vom organiza să vă depășească cu mult așteptările. Ne revedem cu bine la anul! Mulțumim!”, a fost mesajul organizatorilor către toți cei care au participat la festival.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de motocicliști au participat la o paradă pe străzile din Suceava, în cadrul Bucovina Motorfest.
 Vizualizări articol: 844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de motocicliști au participat la o paradă pe străzile din Suceava, în cadrul Bucovina Motorfest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei