Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 180 (8097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

25-27 august 2022

Universitatea de Vară Merito, ediția a IV-a, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava, în parteneriat cu Facultatea de Științe ale Educației, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, prin Sectorul Media și Comunicare, organizează, în perioada 25-27 august 2022, Universitatea de Vară Merito, ediția a IV-a. Sesiunile se vor desfășura zilnic, în perioada 25-27 august 2022, în intervalul orar 10.00-16.00, în Aula Liceului Teoretic Filadelfia, Suceava.

Profesoara Daniela Ceredeev, inspector școlar pentru disciplina religie în cadrul IȘJ Suceava, a transmis următorul mesaj către toate cadrele didactice care vor să participe la acest eveniment: „Vă invit și vă aștept la cea de-a IV-a ediție a Universității de Vară Merito, un program de formare, un eveniment multidimensional, de învățare experiențială, colaborativă, ce se subsumează parteneriatului instituțional <Creştem comunitatea profesorilor valoroşi> cuFundaţia Romanian Bussines Leaders, un instrument de conectare a profesorilor cu valorile, misiunea şi viziunea propuse de Proiectul Merito și de comunitatea de profesori ce-l susțin ( http://www.proiectulmerito.ro/ ). ”

 

Activități

Modulele propuse pentru universitatea de vară de la Suceava:Merito – misiune, viziune, valori, oameni; Metode alternative de învăţare – mentorat, tutoriat, coaching; Cum ne raportăm la curriculum?; Rezilienţă emoţională şi socială în situații de criză (post-pandemie/război); Memorandum pentru învăţare permanentă; Managementul carierei, planul de dezvoltare personală.
De asemenea, mai sunt vizate competențe complementare personale și profesionale: - competențe de aplicare a unor metode şi tehnici de predare flexibile, inovative, eficiente; competențe privind metodologia învăţării experienţiale; - competenţe de elaborare a unui plan de dezvoltare personală pe termen scurt/lung; - competențe de informare şi ierarhizare în termeni proprii a unor valori propuse/susţinute/promovate de o comunitate ce susţine performanţa în educaţie. Detalii și formular de înscriere: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScC2Z5Oah.../viewform

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea de Vară Merito, ediția a IV-a, la Suceava.
 Vizualizări articol: 509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Universitatea de Vară Merito, ediția a IV-a, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei