Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 176 (8093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Tehnologii de ultimă oră

Michelle Center lansează joi, 4 august, două echipamente de înfrumusețare revoluționare: Viora & BioDermoGenesi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul de înfrumusețare Michelle Center (str. Mărășești, nr. 16) lansează joi, 4 august, două echipamente revoluționare - Viora & BioDermoGenesi – tehnologii inovative și de ultimă generație în remodelarea corporală, tratamente cosmetice sau rejuvenarea pielii.

Cu ocazia evenimentului de lansare, Michelle Center aduce în fața doamnelor preocupate de îngrijire și frumusețe numeroase surprize, invitați speciali și oferte speciale la abonamentele pentru cele două noi echipamente.

Începând cu ora 18.00, reprezentantele salonului vor prezenta beneficiile și tehnologiile propuse de Viora și BioDermoGenesi, tratamentele cu care s-au impus în domeniul medical-estetic, vor oferi ședințe demonstrative și vor răspunde întrebărilor și curiozităților referitoare la noile aparate.

Artista Crina Matei va fi alături de cei prezenți, la fel și doi reprezentanți ai echipei Beauty Med, care vor vorbi despre cele mai performante tehnologii aduse pe piața de beauty din Suceava.

„Pentru a putea participa la acest eveniment este necesar să îți faci o rezervare la telefon 0752.556.796  sau în salon. Ne vedem la Michelle Center”, transmit reprezentanții centrul de înfrumusețare.

 

Despre Viora & BioDermoGenesi

Viora este lider de piață în domeniul medical-estetic, fiind o companie prezentă în peste 65 de țări din toată lumea, implicată constant în cercetarea și dezvoltarea tehnologiei proprii.

Tratamente Viora: tratamente corporale (cu radiofrecvență patentată CORE™ pentru înlăturarea celulitei, remodelare, tonifierea pielii); tratamente faciale (cu radiofrecvență fracționată Viora V-FR pentru regenerare cutanată, rejuvenarea pielii, îmbunătățirea texturii, înlăturarea cicatricilor acneice, pentru o piele mai frumoasă și mai tonifiată încă din prima ședință). Mai multe detalii despre tratamentele Viora pot fi consultate pe pagina online a centrului Michelle - https://salon-michelle.ro/viora/.

 De asemenea, lista de prețuri completă poate fi consultată pe - https://salon-michelle.ro/preturi-modelare-corporala/ și

https://salon-michelle.ro/preturi-tratamente-cosmetice/.

De cealaltă parte, BioDermoGenesi este un tratament inovativ pentru regenerarea celulelor pielii, fără efecte secundare sau timp de recuperare, ce oferă rapid un aspect mai tânăr și mai tonifiat al zonei tratate.

Tratamente BioDermoGenesi: vergeturi, cicatrici, lifting facial, remodelare corporală etc.

Mai multe detalii despre tratamentele BioDermoGenesi la:

https://salon-michelle.ro/biodermogenesi/. Lista de prețuri completă poate fi consultată și pe site-ul - https://salon-michelle.ro/preturi-modelare-corporala/și https://salon-michelle.ro/preturi-tratamente-cosmetice.

 

Oferte speciale de lansare

Cu ocazia acestui eveniment, participanții se pot bucura de cele mai bune oferte: abonamente de 10 ședințe BioDermoGenesi cu 50% reducere; abonamente de 10 sedințe Viora V-Form cu 50% reducere, abonamente de 4 ședințe Viora V-FR cu 50% reducere.

De asemenea, persoanele care achiziționează un abonament în cadrul evenimentului de lansare vor avea posibilitatea de a cumpăra și alte ședințe cu aceeași reducere (ofertă valabilă până la epuizarea actualului abonament). 

Pentru Viora, prețul întreg al unei ședințe deradiofrecvență corporală Viora V-Form este între 400 lei și 650 lei sau 1250 și 3750 de lei pentru radiofrecvență fracționată Viora V-FR (cel mai complex tratament de pe piață).

Pentru BioDermoGenesi, tratamentele pentru vergeturi sau cicatrici sunt între 250 lei și 500 lei pentru o ședință, iar pentru lifting facial/ sâni, între 450 lei și 500 lei pentru o ședință.

 „Acestea sunt prețurile întregi, însă cu ocazia evenimentului de lansare doamnele care vor să beneficieze de cele mai performante tehnologii, cu rezultate certe, au posibilitatea de a accesa abonamentele cu 50% reducere”, au conchis reprezentanții Michelle Center.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michelle Center lansează joi, 4 august, două echipamente de înfrumusețare revoluționare: Viora & BioDermoGenesi.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Michelle Center lansează joi, 4 august, două echipamente de înfrumusețare revoluționare: Viora & BioDermoGenesi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei