Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 176 (8093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violență

Femeie arestată după ce și-a bătut crunt concubinul. Al doilea caz în care o femeie comite violențe extreme asupra ”sexului tare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din Dărmănești a fost arestată preventiv de judecători pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, după ce l-a bătut pe concubinul său. Bărbatul a fost lovit în mod repetat cu un par, dar și cu o lopată sau un hârleț.

Bărbatul agresat, în vârstă de 50 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni care i-au pus viața în primejdie și care necesită peste 60 de zile de îngrijiri medicale.

Agresiunea s-a petrecut săptămâna trecută, în noaptea de 19 spre 20 iulie.

Conform primelor date de anchetă, Mihaela Bodnariuc, în vârstă de 50 de ani, aflată în locuința comună, cu bărbatul care are tot 50 de ani, pe fondul unui conflict, l-ar fi lovit în mod repetat cu un picior de la scaun pe concubin, provocându-i multiple leziuni. Însă ancheta ulterioară a polițiștilor, desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, anchetă destul de complexă, a arătat că agresiunea s-a petrecut pe mai multe etape, de la crâșmă și până acasă la cei doi. S-au ridicat probe, imagini video, iar femeia a fost dusă inclusiv la reconstituirea faptei. 

 

  • Bărbatul, lovit în crâșmă, pe drumul spre casă și apoi acasă

 

Anterior, cei doi au făcut ”turul” unor crâșme din sat, unde au băut, s-au jignit reciproc și s-au certat. Sunt și imagini video adunate de anchetatori din care rezultă că femeia l-a lovit pe bărbat de două ori cu palma în zona capului, în interiorul unui local. După acest moment, bărbatul a părăsit localul, urmat la două minute de concubina sa. Imediat după acest moment, în drum spre casă, bărbatul a încasat cea mai gravă lovitură. El a fost lovit din spate, în zona capului, cu o lopată sau cu un hârleț.

Plin de sânge, bărbatul a ajuns acasă, în curte, unde a mai fost lovit de femeie, inclusiv în mod repetat cu un obiect din lemn.    

Pe parcursul anchetei, prin curtea casei și în locuință au fost găsite foarte multe urme de sânge.

Femeie a fost cea care l-a târât spre casă pe bărbat, însă, cum nu i-a putut opri sângerarea de la cap, a apelat la o vecină, iar aceasta a convins-o să cheme urgent ambulanța.

Din cercetări rezultă că cei doi concubini s-au înțeles înainte ca bărbatul să fie preluat de ambulanță să nu declare nimic din cele întâmplate pentru a nu avea probleme cu poliția.

Femeia a recunoscut până la urmă agresiunea, negând doar lovitura aplicată cu lopata sau hârlețul.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au continuat cercetările, iar după ce s-au primit date despre gravitatea și evoluția leziunilor fapta a fost încadrată la infracțiunea de violență în familie, într-o formă agravantă, având în vedere leziunile grave suferite de bărbat, care necesită 64-65 zile de îngrijiri medicale.

De precizat că cei doi concubini sunt cunoscuți ca mari consumatori de alcool și au mai avut anterior scandaluri și agresiuni care au fost reclamate la Secția Rurală de Poliție Dărmănești.

Femeia a fost reținută în arest marți, iar miercuri, 27 iulie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatei.

Judecătoria Suceava a admis propunerea și a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele inculpatei.  

Femeia poate contesta măsura arestării preventive le Tribunalul Suceava și se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă a judecătorilor.

 

Incredibilul caz al femeii aflate la a doua tentativă de omor

Alte două cazuri mai mărunte, în care bărbații au sunat la 112 și au anunțat că femeile sunt agresive, s-au mai înregistrat în această săptămână. 

Se remarcă faptul că acest caz de la Dărmănești este al doilea caz recent de agresiune gravă comisă de o femeie asupra unui bărbat. 

După cum am arătat recent în Monitorul de Suceava, o femeie din Botoșani, aciuată în județul nostru, în zona Salcea, unde lucra la o stână, a fost arestată și trimisă în judecată pentru tentativă de omor, după ce s-a bătut parte în parte cu un bărbat și l-a mai și înjunghiat.

Atrage atenția și mai mult faptul că Lăcrămioara Corhan este la a doua tentativă de omor, mai având o faptă la activ comisă în anul 2015, în județul Botoșani. Și atunci femeia a înjunghiat un bărbat, mobilul de atunci fiind legat de faptul că i s-ar fi făcut avansuri, iar respectivul a încercat să o violeze chiar.
Revenind la scenele violente recente, acestea s-au petrecut pe 24 iunie.

Atunci, Lăcrămioara Corhan a participat la o petrecere cu mai multe rude ale surorii sale. La petrecere a fost prezent și concubinul surorii sale, cel care avea să devină victimă. 

La un moment dat, după ce s-a băut mult, sora acesteia s-a certat cu concubinul ei, ajungând-se la violențe, apeluri la 112 și intervenția Poliției orașului Salcea. Abia după ce au plecat polițiștii, iar spiritele păreau că s-au liniștit, aveau să aibă loc violențele dramatice.

Din cercetările procurorului criminalist rezultă că inculpata l-a luat la rost pe concubinul surorii sale și l-a provocat să se bată cu ea. Bărbatul a încercat să o lovească, însă nu a reuşit. Din cercetări și audieri a rezultat că inculpata a parat lovitura, iar cu un cuțit pe care l-a scos din chimir l-a atins pe bărbat, mai întâi în zona buzei.

În timpul altercației, Lăcrămioara Corhan a reușit să-l lovească a doua oară pe bărbat cu cuțitul în zona hemitoracelui stâng, precum şi în zona braţului stâng, loviturile fiind profunde.

Deși înjunghiat, bărbatul s-a înarmat cu o lopată şi a fugit după inculpată, reuşind să o lovească.

Conform rechizitoriului de trimitere în judecată, bărbatul s-a înarmat apoi cu un topor, s-a urcat pe o bicicletă şi a încercat să plece după femeia care îl înjunghiase. Bărbatul s-a prăbușit după scurt timp de pe bicicletă din cauza leziunilor grave pe care le-a suferit.

Bărbatul înjunghiat a ajuns la spital cu leziuni grave produse prin loviri repetate cu un corp înţepător-tăietor. El a suferit leziuni care necesită 33-34 zile de îngrijiri medicale.

Medicii au confirmat că, la data agresiunii, leziunile au pus în primejdie viața victimei, intervenţia chirurgicală impunându-se de urgență pentru salvarea acesteia.

Și autoarea a avut pe corp o serie de leziuni produse prin lovire cu sau de corpuri contondente şi mijloace contondente, care au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Fapta a fost încadrată fără dubii la tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie arestată după ce și-a bătut crunt concubinul. Al doilea caz în care o femeie comite violențe extreme asupra ”sexului tare”.
 Vizualizări articol: 1727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeie arestată după ce și-a bătut crunt concubinul. Al doilea caz în care o femeie comite violențe extreme asupra ”sexului tare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei