Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 166 (8083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noi.ro vă invită să cumpărați de la vase de gătit până la ghivece și nu numai, toate la super preț!

Dacă nu ai auzit până acum de magazinul Noi.ro, este timpul să te informezi despre el. Este un magazin cash and carry care vine cu peste 40.000 de articole la prețuri avantajoase. Cei care dețin magazine mai mici își pot aproviziona rafturile cu produse de aici pentru că vor avea parte de multe beneficii. Noi însă nu se adresează doar persoanelor juridice ci și celor fizice.

 

Cert este că poate deveni partener de încredere și de drum lung. Într-o lume în care toate s-au scumpit, suntem în căutare de oferte la produsele de care avem nevoie. Punem preț totuși și pe calitate, fiind un criteriu important și acesta.

 

Gătitul, o modalitate de relaxare sau un chin?

Trebuie să recunoaștem că sunt persoane pasionate de gătit, iar pentru altele nu este decât o sarcină pe care trebuie să o îndeplinească zi de zi pentru familie.

Indiferent de motiv, ai nevoie de vase gatit de calitate. Mâncarea în sine nu are nevoie doar de dragoste ci și de vasele potrivite pentru ca rezultatul să fie cel așteptat.

O tigaie de calitate nu doar că îți va ușura munca, dar va da și un gust delicios mâncării.

Devii eficient atunci când mâncarea nu se prinde de oală, nu se arde și nu îți dă bătăi de cap.

În magazinul noi.ro vei putea descoperi o gamă variată de vase gătit de unde poți alege ceea ce ai nevoie. Fie că ai nevoie pentru magazinul pe care îl deții sau doar pentru locuința ta, optează pentru produse de calitate.

Tăvi pentru pizza, vase termorezistente, ibrice, tăvi pentru copt, ceaune, capace, tigăi și multe altele, toate la prețuri atractive.

 

Cu ce oferte vine magazinul noi.ro pentru tine

Dacă ești persoană juridică, cu siguranță vei cumpăra produsele paletizat pentru stoc. Dacă achiziționezi de la Noi.ro ai parte de avantaje. La o sumă în valoare de 3000 de lei vei primi un discount de 1%. La o sumă de 5.000 de lei un discount de 2%, iar la suma de 10.000 de lei un discount de 3%.

În plus ai opțiuni să alegi cum să cumperi avantajos și eficient pentru tine. Fie comanzi tot ce ai nevoie online, iar în scurt timp produsele ajung la adresa menționată de tine, fie mergi în magazinul fizic și echipa de la noi.ro îți oferă prilejul de a negocia prețurile, precum și condițiile contractuale.

 

Gamă variată de produse de unde să alegi

Varietatea este un alt avantaj pe care îl poți avea dacă accesezi magazinul Noi.ro. Produse pentru casă și electrocasnice, menaj, detergenți, produse de curățenie, îngrijire personală, produse de bricolaj și multele altele.

Așadar, de la vase pentru gătit până la ghivece, ai stoc variat de produse de unde poți alege. Prețuri și oferte avantajoase, calitatea produselor de la branduri de renume, toate acestea le poți găsi în magazinul Noi.ro.

Date de contact:

angajare@noi.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi.ro vă invită să cumpărați de la vase de gătit până la ghivece și nu numai, toate la super preț!.
 Vizualizări articol: 1110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Noi.ro vă invită să cumpărați de la vase de gătit până la ghivece și nu numai, toate la super preț!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei