Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 147 (8064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inspectoratul Școlar Suceava

601 contestații depuse de elevii suceveni după evaluarea națională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava a transmis vineri, 24 iunie, că după afișarea primelor rezultate la evaluarea națională, elevii suceveni au depus 601 contestații.

La limba și literatură română s-au înregistrat 372 de contestații, iar la matematică au fost 229 de nemulțumiri ale elevilor.

În perioada 24 iunie – 29 iunie 2022 este programată soluționarea contestațiilor. Pe 30 iunie 2022 vor fi afișate rezultatele finale la Evaluare Națională 2022 după soluționarea contestațiilor; după evaluarea națională, pe 14 iulie începe repartizarea computerizată la liceu.

Vă reamintim că în județul Suceava situația statistică generală, înainte de contestații, arată că dintre cei 5.789 de candidați prezenți la ambele probe, 4.880 candidați au obținut medii mai mari sau egale cu 5 (cinci), adică 84,3%. Dintre aceștia, 8 candidați au încheiat examenul cu media generală 10.

Purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava, inspector școlar, prof. Cezar Anuței, a declarat că, în anul școlar 2020-2021, procentul mediilor mai mari sau egale cu 5 (cinci) a fost de 80,04%, iar numărul candidaților cu media generală de 10 a crescut anul acesta față de anul anterior, de la 3 la 8. Rata de participare a fost de 94,3%.

Numele elevilor au fost anonimizate, conform procedurii de comunicare a rezultatelor ce a fost trimisă de Ministerul Educației către inspectoratele școlare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 601 contestații depuse de elevii suceveni după evaluarea națională.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
601 contestații depuse de elevii suceveni după evaluarea națională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei