Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 146 (8063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La final

Pedeapsă redusă pentru un bărbat care l-a bătut crunt pe ”Simi” din Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Vatra Dornei care a fost judecat pentru tentativă de omor și-a aflat joi pedeapsa finală. Tiberiu Sîrbu a beneficiat de clemență din partea judecătorilor de la Curtea de Apel Suceava, care nu doar că i-au redus pedeapsa, dar l-au și scutit de la plata daunelor de 100.000 de lei pe care le stabilise prima instanță, Tribunalul Suceava. Potrivit deciziei de joi, Tiberiu Sîrbu va avea de executat o pedeapsă de 6 ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare în loc de 9 ani cât primise la Tribunalul Suceava. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost o vreme fugar. El era dat în urmărire tocmai din octombrie 2018, fiind arestat în lipsă pentru tentativă de omor. A fost prins în iunie 2021, în Marea Britanie, iar ulterior a fost trimis acasă pachet. Sârbu a fost preluat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București și adus la Suceava, sub escortă.

Tiberiu Sîrbu a fost judecat pentru că în seara zilei de 15 septembrie 2018, în timp ce se afla într-o casă de pariuri din centrul municipiului Vatra Dornei, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, împreună cu inculpații Vasile Andrei Iosup și Mihai Lucan, a exercitat cu intenţie multiple acte de violenţă asupra lui Marius Simion, zis „Simi” (45 de ani), din municipiul Vatra Dornei, aplicându-i multiple lovituri de pumni şi picioare în zone vitale ale corpului, precum şi pe toată suprafaţa corpului. Victima a fost lovită violent și în timp ce era căzută la pământ, mai toate loviturile fiind în zona capului. După agresiune, Sîrbu a părăsit țara înainte de a fi pus sub acuzare și arestat în lipsă. Ceilalți doi agresori au fost între timp condamnați definitiv (au primit în jur de 5 ani de închisoare fiecare).

Tiberiu Sîrbu mai are de executat 12 luni de închisoare, o pedeapsă mai veche, care inițial fusese cu suspendare. Individul fusese condamnat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și conducere fără permis de Judecătoria Vatra Dornei. El beneficiase de suspendarea pedepsei, dar a comis noua faptă cu violență (tentativa de omor). Agresorii și victima mai avuseseră în trecut conflicte, fiind implicați în afaceri nu tocmai legale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pedeapsă redusă pentru un bărbat care l-a bătut crunt pe ”Simi” din Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pedeapsă redusă pentru un bărbat care l-a bătut crunt pe ”Simi” din Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei