Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 146 (8063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proceduri

Executorul judecătoresc a bătut la poarta SC Servicii Comunale SA Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”Meciul” dintre actuala conducere a SC Servici Comunale SA și Consiliul de Administrație demis anul trecut s-a mutat pe terenul executorului judecătoresc. Maria Elena Ardelean, Doru Dimitrie Boghean, Constantin Dorel Donisan, Romeo Galan, Mihai Reman și Dorin Cristinel Simota, prin avocații Adriana Zegrea și Mirela Todorese, au apelat la executorul judecătoresc Sarmis Câmpulungeanu pentru a pune în aplicare sentința judecătorească definitivă prin care vechiul Consiliu de Administrație de la SC Servicii Comunale SA Rădăuți era repus în drepturi depline. Prin notificarea transmisă celor de la SC Servicii Comunale SA, executorul judecătoresc le cere restabilirea situației anterioare emiterii HCL 26 din 16 februarie 2021. ”Vă atragem atenția că reprezintă infracțiune, fiind sancționată ca atare cu închisoare de la 6 luni la 3 ani fapta debitorului de a înstrăina, ascunde, deteriora sau distruge, tot sau în parte, valori sau bunuri din patrimoniul său ori de a invoca acte sau datorii fictive în scopul fraudării creditorilor. Cu aceeași pedeapsă se sancționează fapta persoanei care, știind că nu va putea plăti, achiziționează bunuri ori servicii producând o pagubă creditorului”, se arată în adresa trimisă către SC Servicii Comunale SA Rădăuți. Potrivit acestui act, termenul pentru repunerea în situația de dinaintea emiterii HCL 26/2021 este de 10 zile și curge din data de 15 iunie. Conducerea SC Servicii Comunale SA nu pare că s-ar conforma acestei notificări. În acest sens, consilierul local și membru AGA Cristina Nichiforiuc a emis o hotărâre AGA, prin care îl numește și îi prelungește din nou mandatul lui Adi Gheorghiță Jecalo ca administrator al SC Servicii Comunale SA, hotărâre ce a fost depusă la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Suceava. Rămâne de văzut cum va acționa executorul judecătoresc și ce se va întâmpla în acest scandal după expirarea ”ultimatumului” de 10 zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Executorul judecătoresc a bătut la poarta SC Servicii Comunale SA Rădăuți.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Executorul judecătoresc a bătut la poarta SC Servicii Comunale SA Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei