Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 144 (8061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În culpă

O șoferiță băută a provocat un carambol cu patru mașini. Doi oameni au fost răniți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 20 de ani care s-a urcat băută la volan a provocat un accident soldat cu rănirea a două persoane. Evenimentul rutier s-a petrecut luni seară, cu puțin înaintea orei 20.00, pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava. Aflată la volanul unui autoturism marca Volskwagen, Mădălina R., din Frumosu, care circula dinspre Centru spre Grupul Școlar Nr. 2, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism marca Dacia Logan, condus de un tânăr din Ipotești. Mașina condusă de șoferiță a fost proiectată în alte două autovehicule care urcau spre zona centrală și care se aflau pe banda întâi de mers. Două dintre persoanele aflate în mașinile implicate în accident au fost preluate de echipaje medicale de ambulanță și transportate la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, unde în urma evaluării medicale au fost diagnosticate cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței și contuzie cervicală. Tânăra vinovată de producerea acestui accident a fost testată cu etilotestul, care a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ceilalți șoferi au fost testați și ei cu aparatul etilotest, dar s-a constatat că nu consumaseră băuturi alcoolice. Șoferița este cercetată acum pentru comiterea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, respectiv ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Nu a fost însă singurul accident provocat de o șoferiță care s-a urcat băută la volan. Un alt caz s-a înregistrat pe DN 17A, unde o femeie de 34 de ani, care conducea un autoturism marca VW Golf, dinspre Vatra Moldoviței spre Sadova, nu s-a asigurat corespunzător și a fost acroșată de un Ford Focus. În acest caz nu au fost persoane rănite, ci doar avarii ale mașinilor. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul șoferiței s-a înregistrat o valoare de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O șoferiță băută a provocat un carambol cu patru mașini. Doi oameni au fost răniți.
 Vizualizări articol: 1015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O șoferiță băută a provocat un carambol cu patru mașini. Doi oameni au fost răniți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei