Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 143 (8060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verdict

13 ani de pușcărie pentru un individ care i-a înfipt un cuțit între ochi unui alt bărbat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tribunalul Suceava s-a pronunțat în cazul unei crime care a avut loc în noiembrie anul trecut în satul Petia, comuna Bunești. Mihai Iacob, din Fălticeni, individul trimis în judecată pentru infracțiunea de omor, a fost condamnat la 13 ani de închisoare, cu mențiunea că soluția nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava. Pe 12 noiembrie 2021, un bărbat din satul Petia, comuna Bunești, a fost găsit mort în propria locuință. Mihai Țăranu, în vârstă de 63 de ani, avea un cuțit înfipt într-un ochi, dar și mai multe urme de violență pe corp. Bărbatul, cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice, locuia singur, iar cadavrul său a fost descoperit de un vecin care a și alertat autoritățile. Ancheta a fost foarte complicată pentru că nimeni nu a vrut să colaboreze, iar bărbatul nu prea relaționa cu nimeni. Mergând pe fir, anchetatorii au format un cerc de suspecți. Acest Mihai Iacob a lucrat la o stână la Petia, unde a activat o perioadă și victima. În seara crimei, autorul a venit să bea cu bărbatul de 63 de ani, în casa acestuia. După ce mințile s-au înfierbântat, Iacob a ucis folosindu-se chiar de briceagul victimei. După mai multe lovituri de cuțit, individul i-a înfipt victimei cuțitul în ochi. Autorul a fost printre suspecți de la început și a fost audiat, dar nu a recunoscut nimic. Probe nu prea au fost în primă fază, astfel că a urmat o anchetă complexă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 13 ani de pușcărie pentru un individ care i-a înfipt un cuțit între ochi unui alt bărbat.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 ani de pușcărie pentru un individ care i-a înfipt un cuțit între ochi unui alt bărbat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei