Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 136 (8053)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol în trafic

Șofer beat, scos cu forța din mașină de polițiști după o urmărire de mai bine de doi kilometri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Urmăriri în noapte pentru prinderea unui șofer problemă. De asta au avut parte lucrătorii Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aflați în misiune, polițiștii au observat un autoturism marca Mercedes Benz care a ieșit din parcarea unei discoteci, iar șoferul a lovit un autoturism Dacia Logan. Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, șoferul care a provocat tamponarea și-a continuat drumul în viteză, pe DJ 208, către satul Basarabi.

Pe urmele mașinii a plecat imediat autospeciala Poliției. Deși au folosit atât semnalele acustice, cât și cele luminoase și i-au cerut șoferului prin stație să oprească, acesta a ignorat totul. După o urmărire de mai bine de doi kilometri, timp în care a circulat haotic, când pe banda normală de mers, când pe contrasens, șoferul a fost blocat la intersecția unui drum comunal cu calea ferată.

Șoferul a fost scos cu forța din mașină și încătușat. Cu ocazia verificărilor s-a constatat că este vorba de Grigore Tui, de 36 de ani, din Preutești, și că era băut zdravăn. Aparatul etilotest cu care a fost testat a arătat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea exactă a alcoolemiei. Polițiștii l-au testat și pe șoferul Daciei Logan lovite de șoferul turmentat, dar au constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer beat, scos cu forța din mașină de polițiști după o urmărire de mai bine de doi kilometri.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șofer beat, scos cu forța din mașină de polițiști după o urmărire de mai bine de doi kilometri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei