Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 131 (8048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În ultimele trei săptămâni

Doar 70,37% dintre candidații care au susținut traseul pentru permisul auto au fost declarați „admis”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a informat că în ultimele trei săptămâni peste 2.000 de persoane au obținut carnetul de conducere în urma promovării probei de traseu. Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a precizat că în perioada 16 mai -  5 iunie 2022, comisiile de examinare alcătuite din lucrători din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, la care s-au adăugat examinatori detașați din cadrul altor servicii similare din țară și din București, au susținut examinarea pentru categoriile și subcategoriile A, B, C, D pentru 2.855 de candidați, dintr-un total de 3.212 persoane programate, diferența reprezentând 356 de candidați care nu s-au prezentat la examinare. Din totalul de 2.855 de candidați examinați, au fost admiși 2009, respectiv promovabilitatea fiind de 70,37%. Potrivit Prefecturii Suceava, doar pe parcursul săptămânii trecute, din cei 1.274 de candidați programați, au fost examinați 1.126, fiind admise 820 de persoane.

Prefectul Alexandru Moldovan a mai arătat că marea majoritate a celor 356 candidați care nu s-au prezentat la data programării până în acest moment au fost reprogramați pentru perioada 11-14 iulie 2022, aceștia urmând a lua legătura cu instructorii auto pentru a afla data exactă la care vor susține proba practică.

 

Punctul de lucru din Fălticeni pentru susținerea probei de traseu a fost închis

Pe de altă parte, Prefectura a mai transmis că la propunerea conducerii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, începând cu data de luni, 6 iunie a.c., prin ordin al prefectului de Suceava a încetat activitatea punctului de lucru temporar din municipiul Fălticeni, examinarea la proba practică pentru toate categoriile urmând a se realiza doar în municipiul Suceava. Nu în ultimul rând, prefectul Alexandru Moldovan a spus că luni a avut loc o ședință desfășurată în prezența comisarului de poliție Adrian Hlaghi și a inspectorul de poliție Oana Melinte din cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V. Suceava, în cadrul căreia a dispus începerea de urgență a procedurii de ocupare prin concurs a 11 posturi din structura acestui serviciu, respectiv un post de ofițer și zece de agenți de poliție care vor desfășura activități de examinare în vederea obținerii permisului de conducător auto. „De la bun început, ne-am canalizat eforturile pe două direcții complementare: soluționarea decalajului dintre examene și rezolvarea problemei de personal. Prin detașarea examinatorilor de la servicii similare din țară, decalajul va fi redus semnificativ, cifrele pe care le comunicăm periodic vorbesc de la sine. Dar această reducere a decalajului se va ”topi” rapid dacă încadrarea cu personal rămâne aceeași”, a spus Alexandru Moldovan. Prefectul a dat asigurări că autoritățile fac tot ceea ce este posibil și legal pentru a asigura funcționarea Serviciului de Permise și Înmatriculări la parametri normali, el precizând că aceasta este „așteptarea absolut îndreptățită” din partea cetățenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar 70,37% dintre candidații care au susținut traseul pentru permisul auto au fost declarați „admis”.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doar 70,37% dintre candidații care au susținut traseul pentru permisul auto au fost declarați „admis”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei