Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 116 (8033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

20 mai – 20 iunie 2022

S-a dat startul Concursului de fotografie „Surprinde frumosul!”, ediția a II-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a dat startul Concursului de fotografie pentru tineri și copii „Surprinde frumosul!”, ediția a II-a, ce se va desfășura în perioada 20 mai – 20 iunie 2022. Inițiatorul proiectului, pr. Justinian-Remus Cojocar, invită tinerii și copiii să surprindă în imagini frumusețea naturii, „acum când primăvara a venit şi vara bate la uşă, alături de un element legat de spiritualitatea creștină”.

Scopul concursului „Surprinde frumosul!” este de a-i motiva pe tineri şi pe copii să fie creativi, muncitori, empatici și „să aibă încredere în ei, dezvoltându-și calitățile primite în dar de la Dumnezeu”. „Ştim că au abilități tehnice în uzul diferitelor dispozitive electronice şi cei mai mulți au un telefon cu care se pot face fotografii de calitate. Din păcate, timpul petrecut în fața telefoanelor este destul de îndelungat, în general vorbind, afectând sănătatea fizică, mintală şi duhovnicească. Ne dorim să-i determinăm să utilizeze telefonul cu folos şi cât trebuie”, a explicat pr. Cojocar.

Fiecare participant poate trimite doar o singură fotografie realizată de el/ea cu telefonul, tableta ori cu aparatul de fotografiat. Pentru a intra în concurs, e-mailul de transmiterea a fotografiei trebuie să conțină următoarele informații: numele și prenumele, vârsta, localitatea,  numărul de telefon.

Fotografiile vor fi trimise pe adresa de e-mail: tineret.asr@gmail.com , până la data de 20 iunie 2022, inclusiv.

Concursul se adresează în special tinerilor şi copiilor, de la vârsta de 6 ani până la vârsta de 35 de ani, din orice colț al țării și din afara granițelor României. Organizatorii invită la concurs pe toți cei care se simt tineri (de orice vârstă), pentru că, spun ei,  „vor fi premii acordate și pentru etapa de vârstă de la 35 de ani în sus”.

 

Premii în bani, cărți, icoane

Premiile (I, II, III) vor fi acordate pentru fiecare etapă de vârstă în parte: 6-14 de ani, 14-20 de ani, 20-35 de ani şi peste 35 de ani.

Premiul I constă în acordarea sumei de 500 de lei, premiul II - 300 de lei și premiul III - 200 de lei.

Premierea câştigătorilor va avea loc pe 2 iulie, la statuia ecvestră a voievodului Ştefan cel Mare din Parcul Şipote, în apropierea Cetăţii de Scaun a Sucevei.

La fel ca anul trecut, toți participanții, pe lângă cărți, icoane și diplome, vor beneficia, pe rând, de o zi de promenadă prin municipiul Suceava, la bisericile voievodale, la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou, Cetatea de Scaun și Muzeul Satului Bucovinean.

Echipa de jurizare este formată din: Irina Ursachi, redactor și fotoreporter în cadrul Sectorului Media și Comunicare al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, Candrea Brothers (Andrei și Cezar), foto-jurnaliști profesioniști (Andrei Candrea a obținut, în anul 2020, Premiul II la Concursul <Biserica în pandemie> al Agenției de Știri Basilica) și pr. Justinian-Remus A. Cojocar,

în calitate de iniţiator al proiectului. Vă reamintim că, anul trecut, 337 de tineri şi copii au participat la prima ediţie a Concursului de fotografie „Surprinde frumosul!”. „A fost un început excelent cu participare a talentaţilor fotografi din ţară şi din străinătate”, a concluzionat pr. Cojocar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a dat startul Concursului de fotografie „Surprinde frumosul!”, ediția a II-a.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-a dat startul Concursului de fotografie „Surprinde frumosul!”, ediția a II-a5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei