Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 116 (8033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragi-comic

Au mers la furat cablu telefonic cu un șofer fără permis care i-a abandonat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți hoți care pot concura cu filmele cu ”Stan și Bran” au fost prinși în noaptea de miercuri spre joi de polițiștii suceveni. În baza unor informații pe care le-au obținut, oamenii legii au organizat o pândă în zona localității Merești, comuna Vulturești. În acest fel au fost prinși trei indivizi, doi din comuna Tudora, județul Botoșani, și un altul din Siliștea Nouă, oraș Dolhasca. Aceștia le-au povestit polițiștilor că au venit la furat cablu telefonic și au indicat și locul de unde au tăiat cablul pe care urmau să îl vândă. De asemenea, le-au spus polițiștilor că au fost aduși la locul furtului de un amic, care îi aștepta cu mașina, dar care s-a făcut nevăzut. Nu a reușit să fugă prea departe, pentru că o altă patrulă de poliție a identificat în trafic autoturismul marca VW Passat pe un drum comunal din Udești. Șoferul a oprit, ocazie cu care polițiștii au aflat că este vorba de Cornel Mercheș, din Tudora. Acesta le-a declarat cu nonșalanță oamenilor legii că nu are nici un document de identitate asupra sa și nici actele autoturismului, precum și faptul că nu posedă permis de conducere. Tânărul de 23 de ani a mai spus că autoturismul i-a fost încredințat pentru conducere de Samoel Dănăilă, tot din Tudora, unul din cei trei tineri prinși la furat de cablu telefonic. Mercheș s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, în timp ce Samoel Dănăilă este cercetat pentru ”încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”. De asemenea, Dănăilă mai este cercetat și pentru comiterea infracțiunii de ”tentativă de furt calificat”, faptă pentru care se derulează cercetări și față de amicii săi, Bogdan Popa, din Siliștea Noua, respectiv Simion Nechitean, din Tudora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au mers la furat cablu telefonic cu un șofer fără permis care i-a abandonat.
 Vizualizări articol: 602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au mers la furat cablu telefonic cu un șofer fără permis care i-a abandonat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei