Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 112 (8029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Investiție

Primăria Cornu Luncii a inaugurat în satul Brăiești cea mai modernă sală de sport din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria comunei Cornu Luncii a inaugurat în satul Brăiești cea mai modernă sală de sport din județ. Evenimentul a fost o adevărată sărbătoare atât pentru locuitorii acestui sat, cât și pentru cei ai întregii comune, care au venit în număr foarte mare la inaugurarea investiției realizate prin Compania Națională de Investiții, cu o valoare de 5,3 milioane de lei. Alături de primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, la inaugurare au fost prezenți și liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, subprefecții Florin Sinescu și Cristian Șologon, șeful Direcției Județene pentru Tineret și Sport, Daniel Davidel, inspectorul școlar Loredana Ceică, precum și invitați din mai multe județe ale Moldovei.

Pentru început, primarul Gheorghe Fron a ținut să le mulțumească tuturor celor care au sprijinit realizarea acestei investiții, el nominalizându-i în mod special pe senatorul Ioan Stan și pe actualul subprefect Cristian Șologon, care în momentul în a fost aprobat proiectul acestei săli de sport era subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării. Fron a spus că noua sală de sport este „o clădire mult visată” de întreaga comunitate. De asemenea, el a remarcat faptul că inclusiv o echipă de proiectanți din județul Iași au apreciat noua construcție din satul Brăiești. „Acum două zile, lucram la un proiect cu o echipă de la Iași și mă lăudam că am cea mai frumoasă sală de sport din județul Suceava. Și chiar vreau să spun că dumnealor au spus că noi, Iașiul, care suntem capitala Moldovei, nu avem o asemenea sală. Din acest motiv trebuie să mulțumesc din nou oficialităților de față pentru că ne-au sprijinit”, a declarat Gheorghe Fron. El a subliniat faptul că în satul Brăiești era nevoie de o sală de sport nouă, ultra modernă, având în vedere numărul mare de campioni naționali și internaționali din această comună. „Noi avem aici foarte mulți sportivi, și nu oarecare. Avem campioni olimpici, mondiali, europeni, balcanici și nu mai spunem de campioni naționali. Tot timpul am promovat sportul și pentru asta ne-am dorit foarte mult o sală de sport. De asemenea, avem echipa școlii de la Brăiești, echipa de fotbal fete care este campioană pe județ și cu echipa județului este campioană națională. Tot în comună avem echipa de rugby de la Sasca Mare, campioană pe Moldova. Vreau să mulțumesc tuturor profesorilor de sport care se implică și care îi educă pe copii să stea mai mult afară, la mișcare, și să uite un pic de calculator. Avem rezultate foarte bune în toate domeniile și de asta sala de sport ar veni ca o bomboană pe tort”, a  declarat primarul din Cornu Luncii. El a mai adăugat că în apropierea noii săli de sport se vor amenaja două terenuri cu suprafețe de joc artificiale, unul de fotbal și unul de handbal, dar și un loc de joacă pentru copii și un parc. Fron a spus că vrea să amenajeze și o pistă iluminată, pentru biciclete, cu o lungime de 10 kilometri.

 

Fron: Școlile din comună au beneficiat în ultimii 10 ani de 60% din bugetul primăriei

În final, el a ținut să precizeze că unitățile de învățământ au fost și vor fi în continuare prioritatea administrației locale pe care o conduce în ceea ce privește investițiile, el arătând că în ultimii zece ani școlile au beneficiat de nu mai puțin de 60% din bugetul primăriei.

Invitat să ia cuvântul, liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a ținut să-l felicite pe primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, pentru faptul că această comună este localitatea cu cele mai multe proiecte de investiții. Ioan Stan a remarcat faptul că investițiile prin CNI, precum este cea din satul Grămești, din comuna Cornu Luncii vor putea fi văzute în curând și în Forăști, Bogdănești sau Boroaia. Stan a subliniat faptul că datorită guvernării PSD județul Suceava ocupă primul loc la nivel național în ceea ce privește investițiile prin CNI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Cornu Luncii a inaugurat în satul Brăiești cea mai modernă sală de sport din județ.
 Vizualizări articol: 1177 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Cornu Luncii a inaugurat în satul Brăiești cea mai modernă sală de sport din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei