Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 109 (8026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Infrastructură

Încă două artere rutiere importante, modernizate la Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă circulația rutieră s-a desfășurat anevoios în ultimele două zile în zona stației CFR și a spitalului vechi din municipiul Rădăuți, din cauza unor lucrări în carosabil, conducătorii auto vor fi mulțumiți de acum de calitatea asfaltului din zona menționată mai sus. Mai precis, au fost finalizate lucrările de modernizare pe străzile Spitalului și Gării, prin aplicarea celui de-al doilea strat de asfalt, stratul de uzură, condiții în care se va circula în condiții civilizate pe cele două artere.

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a declarat: „După o bucată bună de vreme, pentru că a fost necesar să așteptăm condiții meteo favorabile, am finalizat aceste lucrări, mai exact turnarea ultimului strat de asfalt, cel de uzură. Constructorul a promis că va finaliza în cursul acestei zile (n.a. - miercuri) lucrările din zonă, mă refer la străzile Spitalului și Gării. Doresc să trag un semnal în același timp și să spun că toți constructorii sunt bine-veniți în municipiul Rădăuți, îi asigurăm de transparența noastră totală, însă în același timp așteptăm ca lucrările pe care le vor executa să fie de calitate. Am făcut această precizare pentru că, după cum se știe, au existat unele incidente de acest fel pe strada Volovățului, iar acum asfaltul neconform este scos și înlocuit cu cel care corespunde normelor de calitate. Nu ne permitem să ne jucăm cu calitatea și eu îi sfătuiesc să fie foarte atenți la lucrările pe care le desfășoară în municipiul nostru”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă două artere rutiere importante, modernizate la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă două artere rutiere importante, modernizate la Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei