Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 94 (8011)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Sucevenii pot admira duminică, 1 mai, cele mai frumoase maşini de epocă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pot admira, duminică, 1 mai, cele mai frumoase maşini de epocă în parcarea Iulius Mall Suceava. Până la ora 14,00 are loc unul dintre cele mai așteptate evenimente, mai ales de iubitorii de autoturisme de epocă, Retroparada Primăverii. Adevărate bijuterii pe patru roţi vor fi aduse în această zi, încă de la ora 10,00, iar cei care vor ajunge la centrul comercial sucevean vor putea să le admire, să le fotografieze şi să afle detalii despre ele de la proprietarii lor.

„Păstrând tradiţia, duminică, pe 1 mai 2022, Filiala Suceava a Retromobil Club România dă startul evenimentelor dedicate vehiculelor istorice pentru anul 2022, eveniment ce este denumit generic în calendarul R.C.R. Retroparada Primăverii. Expoziţia statică de maşini are loc, ca în fiecare an, în parcarea de la Iulius Mall, în intervalul orar 10:00 – 14:00. De la ora 14:30 va avea loc Parada autovehiculelor pe traseul Iulius Mall – Metro. Vor putea fi admirate zeci de vehicule istorice, motociclete şi autoturisme, care aparţin colecţionarilor din judeţul Suceava, dar şi invitaţilor din judeţele învecinate”, ne-a spus Iulian Todirică, preşedintele Filialei Suceava a Retromobil Club România.

Pe lângă autoturismele la care, în anii Epocii de Aur, aveau acces oamenii de rând, cum ar fi Dacia 1300, Oltcit, Aro, Trabant sau Moskvich, vor putea fi admirate şi fotografiate şi mărci rare, precum Singer, Volvo, VW Kafer, Opel, MG Gentry, Mercedes-Benz, Ford Mustang, Cadillac, dar şi maşini foarte rare cum ar fi un Jaguar MK V 1949 şi un autoturism Plymouth P2 DeLuxe, fabricat în 1936.

„Mulţumesc Iulius Mall Suceava pentru că am găsit înţelegere şi sprijinul necesar organizării acestui eveniment. Fără sprijinul lor şi fără implicarea posesorilor de maşini de epocă, acest eveniment nu ar fi putut avea loc. Anul 2022 este unul foarte bogat în evenimente dedicate maşinilor de epocă, cred că este anul cu cele mai multe activităţi ale Retromobil Club România,aşa că ne vom mai întâlni atât la Suceava, în luna octombrie, la două evenimente <Retro Parada Toamnei>  şi <Plimbări printre culorile toamnei>,cât şi în alte localităţi ale judeţului, cum ar fi Fălticeni, unde, pe 24 iulie, <Roţi legendare> va reuni proprietari de maşini de epocă din mai multe judeţe din Moldova”, ne-a spus Iulian Todirică, preşedintele Retromobil Club Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot admira duminică, 1 mai, cele mai frumoase maşini de epocă.
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii pot admira duminică, 1 mai, cele mai frumoase maşini de epocă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei