Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 94 (8011)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Dotări

Câteva sute de elevi și profesori de la școala din Vatra Moldoviței vor primi tablete printr-un proiect european

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Vatra Moldoviței, Virgil Saghin, a anunțat că după vacanța de Paște, câteva sute de elevi și profesori din această comună vor primi tablete achiziționate printr-un proiect european. Virgil Saghin a spus că la începutul acestei săptămâni au fost livrate două loturi de echipamente în cadrul proiectului „Consolidarea capacității unităților de învățământ preuniversitar de stat din Comuna Vatra Moldoviței de a desfășura activități didactice în mediul online prin achiziția de echipamente/dispozitive electronice”, proiect finanțat prin Autoritatea pentru Digitalizarea României – Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate. „37 tablete grafice, 16 routere wireless și 328 de tablete vor fi distribuite după vacanța de Paște elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Vatra Moldoviței”, a precizat Saghin. El a arătat că valoarea totală a contractului de finanțare este de 1,116 milioane de lei, din care 1,047 milioane de lei reprezintă finanțarea nerambursabilă, echivalentă cu 98% din valoarea totală eligibilă aprobată.

Pe de altă parte, Virgil Saghin a spus că tot la Școala Gimnazială Vatra Moldoviței, primăria implementează un proiect de extindere a acestei unități de învățământ prin construirea unui corp nou. Valoarea proiectului, finanțat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, se ridică la 1,350 milioane de lei. Primarul din Vatra Moldoviței a arătat că la parterul noului corp de clădire vor fi patru săli de clasă, o sală de festivități și grupuri sanitare, iar la etaj alte patru săli de clasă, respectiv grupuri sanitare pentru elevi și cadre didactice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câteva sute de elevi și profesori de la școala din Vatra Moldoviței vor primi tablete printr-un proiect european.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câteva sute de elevi și profesori de la școala din Vatra Moldoviței vor primi tablete printr-un proiect european0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei