Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 88 (8005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Programul socio-educaţional

Stimularea și dezvoltarea comunicării și relaţionării între preşcolarii din Fălticeni şi Bogata

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul programului socio-educaţional „O lume a prieteniei”, prin care se urmărește crearea unor prietenii între copiii de la sat şi cei de la oraş, preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Pinocchio” din Fălticeni au participat la activitatea „De la copii pentru copii”, desfăşurată în parteneriat cu Grădiniţa cu Program Normal Bogata. Ideea derulării acestui parteneriat s-a ivit din dorinţa copiilor de la Grădinița „Pinocchio” de a cunoaşte copii de vârsta lor, dar de la altă grădiniţă şi din altă localitate.

Însoţiţi de educatoare, preşcolarii din Fălticeni au mers în vizită la colegii lor de la Bogata cu surprize, au vizitat grădiniţa lor, iar după ce s-au împrietenit, au desfăşurat jocuri împreună, iar la final şi-au transmis câte un gând bun.

Profesoara pentru învăţământ preşcolar Mihaela Răileanu, coordonatoarea proiectului, ne-a declarat că prin derularea acestui proiect s-a urmărit extinderea colaborării dintre unităţile de învăţământ din mediul urban şi rural, în vederea egalităţii de şanse a copiilor.

„În urma promovării programului în rândul părinţilor şi al copiilor, adulţii au fost sensibilizaţi de dificultatea în care se află copiii din mediul rural, dorind astfel să vină în ajutorul lor cu hăinuţe, dulciuri, cărţi, jocuri, jucării, rechizite şcolare etc. Prin acest parteneriat copiii au fost educaţi în spiritul înţelegerii, cooperării şi întrajutorării semenilor.

Mulţumim preşcolarilor, părinţilor, doamnei director Adriana Samson, cadrelor didactice de la GPP <Pinocchio>, care s-au implicat în derularea acestui proiect: Irina Sandu, Manuela Mîrzan, Nicolette Tărnăuceanu, Violeta Alexandrescu, Andreea Sandu, Paula Agavriloaei, Aurora Ştirbu, Cristina Macovei, Cipriana Loghin, Alina Marian”, a precizat coordonatorul proiectului, prof. Mihaela Răileanu.

Mica excursie până la Bogata a avut ca scop observarea de către copii a unor elemente specifice mediului, cunoaşterea preocupărilor specifice zonei rurale, manifestările cultural artistice din această perioadă premergătoare Paştelui, obiceiurile şi tradiţiile, dar şi promovarea prieteniei şi cooperării între copii şi familiile acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stimularea și dezvoltarea comunicării și relaţionării între preşcolarii din Fălticeni şi Bogata.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Stimularea și dezvoltarea comunicării și relaţionării între preşcolarii din Fălticeni şi Bogata5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei