Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 81 (7998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiectul „Prieteni pentru refugiați”

Fundația Emilio Falco le acordă sprijin refugiaților din Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundația Emilio Falco le oferă sprijin refugiaților din Ucraina. Ucrainenii care aleg să rămână în România vor fi incluși într-un program de protecție socială, fundația umanitară oferindu-le cazare și masă în imediata vecinătate a viitorului lor loc de muncă, care ar putea fi la Botoșani, Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului.

Fundația Emilio Falco le oferă refugiaților ucraineni locuri de muncă în industria de confecții pe întregul teritoriu românesc, ceea ce înseamnă: integrare în sistemul de asigurări sociale și de sănătate, salariu în concordanță cu pregătirea profesională a fiecăruia, cu asigurarea minimului garantat de 300 de euro, instruire la locul de muncă, inclusiv pentru prima experiență, traducător, asistență socială pentru integrarea copiilor în sistemul de învățământ românesc, inclusiv pentru grădiniță.

Fundațiaumanitară EmilioFalco(EmilioFalcoFoundation, asociatfondator: OlmoFalco, conducereșipreședinție: FabrizioProtti) se va ocupa depersoanele refugiate și va realiza acțiuni și activități menite să pună în siguranță indivizi sau grupuri de persoane aflate în dificultate, „păstrându-le demnitatea, sănătatea personală în contextul sănătățiipublice, promovând integrarea culturală pentru a favoriza integrarea socială în optica îmbunătățirii calității vieții, realizând orice acțiune ce va fi necesară pentru favorizarea conviețuirii și integrării între popoare și respectul în general”. Fundația Emilio Falco are intenția de a ajuta refugiații care vin în România din cauza conflictului existent în Ucraina, iar în acest sens a lansat proiectul „Friends for Refugees” („Prieteni pentru refugiați”). Pentru mai multe detalii/mai multe informații sunațitel: +38 0975 393 579 (VIBER, WhatsApp)+4 0750 842 084; Persoana de contact: Liviu Acostacoyhttps://www.facebook.com/liviy.akostakoy

Adresa de e-mail: fef.ukraina@gmail.cu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fundația Emilio Falco le acordă sprijin refugiaților din Ucraina.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fundația Emilio Falco le acordă sprijin refugiaților din Ucraina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei