Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 80 (7997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluții

Mirela Adomnicăi: PSD propune măsuri importante pentru combaterea creșterii prețurilor la alimente și carburanți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a declarat că social-democrații propun măsuri importante pentru combaterea creșterii prețurilor la alimente și carburanți. Mirela Adomnicăi a precizat că printre aceste măsuri se numără acordarea de vouchere pentru cumpărarea de alimente de bază, pentru familiile vulnerabile și pentru cei cu venituri mici, iar propunerea PSD este stabilirea unei sume de 50 de euro/voucher la fiecare două luni, până la finalul anului. „Vorbim și de voucherele acordate lunar, în perioada de școală, pentru elevii cu burse socială, pentru care social-democrații propun o alocare de 30 de euro/voucher. De asemenea, PSD susține dublarea cotei de hrană pentru bolnavii internați în spitale, de la 11 la 22 de lei, și creșterea valorii tichetelor de masă acordate angajaților, de la 20 de lei la 30 de lei”, a explicat deputatul PSD de Suceava.

Mirela Adomnicăi a declarat că la acestea se adaugă și o schemă de ajutor de stat pentru transportatori, pentru decontarea accizei la motorina achiziționată din țară. În acest sens, ea a arătat că suma propusă de PSD pentru această schemă de ajutor este de 50 de milioane de lei, cu posibilitatea suplimentării. Mirela Adomnicăi a subliniat faptul că obiectivul PSD este ca aceste măsuri de sprijin să fie finanțate în proporție de 50% din fonduri europene, pentru a nu afecta investițiile programate în buget. Deputatul PSD de Suceava consideră că dacă cei de la PNL reușesc să propună mai multe surse de finanțare din fonduri europene pentru aceste măsuri social-democrate, atunci PSD va susține în mod sigur ca valorile voucherelor și cea a tichetelor de masă să fie mai mari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirela Adomnicăi: PSD propune măsuri importante pentru combaterea creșterii prețurilor la alimente și carburanți.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mirela Adomnicăi: PSD propune măsuri importante pentru combaterea creșterii prețurilor la alimente și carburanți1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei