Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 79 (7996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În pragul Sărbătorilor pascale

Campania „Împărțim bucuria cu voi!”, lansată de Salvați Copiii Suceava, pentru familii nevoiașe din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salvați Copiii – Filiala Suceava a lansat campania „Împărțim bucuria cu voi!”, campanie ce face parte din proiectul național „Fiecare Copil Contează”. Și în această primăvară, spun voluntarii suceveni, este nevoie de solidaritatea noastră, „pentru că prețurile la energie au crescut semnificativ, iar cheltuielile cu întreținerea casei au ajuns la peste 30% din veniturile unei familii”.

Dacă nu facem eforturi să-i ajutăm pe cei aflați în suferință, în lipsuri, noi, toți, aceste sărbători pascale ar putea fi cele mai nefericite pentru multe familii cu copii din județul Suceava.

„Le-am arătat tuturor că ne pasă atunci când a început războiul din Ucraina, și le-am primit cum se cuvine pe mamele cu copii în brațe care au ajuns la noi. Acum, cu atât mai mult, trebuie să arătăm că și copiii noștri sunt la fel de importanți”, au transmis reprezentanții Salvați Copiii - Filiala Suceava.

Donațiile pot consta în orez, fasole, mazăre, linte, ulei, făină albă, făină de porumb, zahăr, paste făinoase, conserve de orice fel, pastă de tomate, dar și săpun, detergent, periuțe de dinți, pastă de dinți și, desigur, cozonaci, pască, dulciuri pentru copii etc.

 

Donațiile trebuie adunate până pe 15 aprilie, la sediul Salvați Copiii Suceava

Pachetele nu trebuie să conțină alimente perisabile. Desigur, sunt și alte produse de care este nevoie într-o familie cu copii, ce pot fi adăugate. „Noi vom face în așa fel încât să pregătim și să echilibrăm pachetele pentru fiecare familie, în care vom pune și dragostea noastră pentru copii. Mai sunt trei săptămâni până la sărbătoarea Învierii Domnului, iar noi vă așteptăm, de luni până vineri, la sediul nostru din strada Armenească, nr.  4, mai sus de fosta Autogară Suceava, imediat după sediul Băncii Transilvania. Ca să le fie cu adevărat de folos, trebuie să adunăm donațiile dumneavoastră până pe 15.04.2022, pentru ca în weekendul de Florii să putem să pregătim pachetele și în primele trei zile din Săptămâna Mare să le ducem fiecărei familii acasă. Ajutând cu produse de bază, care sunt necesare în fiecare gospodărie, beneficiarii acestei campanii vor avea posibilitatea să folosească puținii bani economisiți astfel pentru a acoperi alte nevoi”, au mai spus organizatorii campaniei.

 

„Fiecare Copil Contează”, donați și ajutați

Reprezentanții Salvați Copiii Suceava vă așteaptă cu „Coșul cu bunătăți” (sau sacoșa cu daruri) pentru familiile necăjite la sediul Salvați Copiii - Filiala Suceava (str. Armenească, Nr. 4, Suceava, program 9:00 – 17:00, telefon: 0230 525 559).

Nu ezitați să vă alăturați campaniei „Împărțim bucuria cu voi!”. Prin această acțiune, Salvați Copiii va fi liantul între cei care doresc să ajute și familiile aflate în dificultate, preluând și ducând la destinație coșurile cu daruri. „Coșul cu bunătăți” poate conține alimente de bază, produse de igienă personală sau pentru casă, dar nu și produse perisabile sau care necesită refrigerare. Toți cei care doresc să se implice în această campanie, care face parte din proiectul „Fiecare Copil Contează”, derulat de Salvați Copiii, își pot anunța implicarea pe pagina de Facebook Salvați Copiii - Filiala Suceava, telefonic sau pot merge la sediul Salvați Copiii Suceava, cu convingerea că orice ajutor din partea lor este o mare bucurie pentru oamenii aflați în suferință. În această perioadă, cu siguranță că un coș cu provizii le-ar prinde bine multor familii necăjite din județ, le-ar aduce bucurie și speranță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „Împărțim bucuria cu voi!”, lansată de Salvați Copiii Suceava, pentru familii nevoiașe din județ.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania „Împărțim bucuria cu voi!”, lansată de Salvați Copiii Suceava, pentru familii nevoiașe din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei