Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 63 (7980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Mama, cea mai frumoasă primăvară!”

Formaţia de pop-opera Dimma'S va susține duminică un spectacol la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formaţia de pop-opera Dimma'S va susține duminică, 20 martie, la ora 15:00, la Bucovina Grand Salon din Câmpulung Moldovenesc, spectacolul „Mama, cea mai frumoasă primăvară!”. Intrarea este liberă!

Dimma'S, una dintre puţinele trupe de pop-opera din ţară, este formată din muzicieni profesionişti care îşi dezvoltă o carieră în domeniul muzical: Nicolae Ilincăi – tenor, Claudiu Chereji – tenor, Aurelian Filip – bariton, Anton Babiaş – bas, patru tineri talentaţi (doi dintre ei suceveni) profesionişti, în plină ascensiune.

Povestea formaţiei Dimma'S a început în 2017. „Noi suntem un grup vocal pop-opera format din artişti profesionişti în domeniu. Eleganţa şi seriozitatea sunt două cuvinte care caracterizează ceea ce facem şi ceea ce vrem să vă oferim. Repertoriul nostru este unul variat şi acoperă toate genurile de muzică care exprimă eleganţă”, spun despre ei artiştii. 

Organizatorii concertului de duminică sunt: Asociaţia „Licuricii Fericiţi”, Bucovina Grand Salon, Yulmis Sound și Premium Balloons.

Învăţătoarea Nicoleta Bogoş, de la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, președinta Asociaţiei „Licuricii Fericiţi”, a transmis următorul mesaj: „Simțim nevoia să sărbătorim viața, să ne amintim de momentele de tihnă și normalitate, să ne amintim că suntem împreună și la bine și la greu. Simțim nevoia să mulțumim comunității pentru că este alături de noi și, împreună, pentru toți cei aflați în nevoie. Și pentru că mama este icoana binelui și a iubirii, pentru că martie este luna în care ne amintim cel mai des cât de prețioase sunt mamele, în viețile noastre, pentru că ar trebui să facem din fiecare zi o sărbătoare pentru cele ce încă ne sunt, o amintire pentru cele pe care le mai îmbrățișăm doar cu sufletul, vă invităm, cu bucurie, să ne regăsim, să cântăm, să sperăm împreună”.

Duminică sunteți așteptați la un spectacol emoționant. Organizatorii vă fac următoarea invitație: „Vino, duminică, împreună cu noi, tu - mamă, bunică, soră, fiică și oricine drag sufletului tău! Muzică, tihnă, bucurie, copii, speranță, flori, copii cu inimioare mii și oameni buni!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Formaţia de pop-opera Dimma'S va susține duminică un spectacol la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formaţia de pop-opera Dimma'S va susține duminică un spectacol la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei