Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 57 (7974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flux continuu

Peste 6.400 de refugiați ucraineni au ajuns, marți, la Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul ucrainenilor refugiați de război care au venit, marți, în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret a fost de 6.406, din cele 7.372 de persoane care au trecut granița în această zi. De asemenea, au ieșit din țară 1.259 de persoane, din care 779 cetățeni ucraineni, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroh Serițan.

La nivel naţional, în data de 8 martie a.c., prin punctele de frontieră au intrat în România 74.709 de persoane, dintre care 28.888 cetăţeni ucraineni, în scădere cu 2,5% faţă de ziua precedentă.

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 10.601 de cetăţeni ucraineni, în scădere cu 1,5%, iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 16.465 de cetăţeni ucraineni, o scădere cu 3,5%.

Pe sensul de ieşire din România au efectuat formalităţile 87.666 de persoane, dintre care 25.506  cetăţeni ucraineni, o scădere de 3,9%.

Conform reprezentanților Poliției de Frontieră, de la declanşarea războiului, până la data de 8 martie a.c., ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 319.969 de cetăţeni ucraineni şi au ieşit 234.369 de cetăţeni ucraineni.

Personalul care își desfășoară activitatea la controlul documentelor de călătorie a fost suplimentat și se lucrează la capacitatea maximă a punctelor de trecere a frontierei.

De asemenea, au fost intensificate măsurile de control la frontieră, s-au suplimentat turele de serviciu în zonele de responsabilitate și s-a întărit cooperarea cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, în vederea unui schimb operativ de date și informații, precum și de adoptare în comun, în situații impuse, a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 6.400 de refugiați ucraineni au ajuns, marți, la Siret.
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 6.400 de refugiați ucraineni au ajuns, marți, la Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei