Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 51 (7968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Solidaritate

Punct de primire a refugiaților amenajat de Primăria Suceava în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Miron Costin”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În condițiile în care problemele cauzate de războiul din Ucraina continuă să se agraveze, iar numărul refugiaților care vor ajunge la noi va fi tot mai mare, municipalitatea suceveană a amenajat un prim punct de primire, unde li se asigură cele necesare.

“Suntem solidari cu cei care au nevoie de noi toți în aceste momente grele și pregătiți să acordăm sprijinul material și logistic necesar.  Primul punct de primire a refugiaților a fost amenajat în incinta Școlii Gimnaziale Miron Costin, din cartierul Burdujeni, unde au fost amplasate peste 200 de paturi echipate cu cele necesare și unde persoanele refugiate vor fi așteptate cu mâncare. Dacă va fi nevoie, un alt punct de primire va fi amenajat la Școala Gimnazială Nr. 9, din Obcini”, a anunțat viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, care s-a ocupat de implementarea acestei măsuri de ajutorare a refugiaților din Ucraina.

Autoritățile sucevene se așteptau să primească un număr mare de refugiați chiar de miercuri, 2 martie, când se anunțase venirea unei garnituri de tren pline cu refugiați, doar că aceasta nu a mai avut acces în Ucraina și s-a întors absolut goală.

„Mulțumesc tuturor sucevenilor care și-au oferit sprijinul și s-au mobilizat încă din primul moment al acestei crize, iar pentru cei care doresc să facă asta în continuare, primăria a deschis o linie telefonică directă la care se vor centraliza aceste solicitări. Numărul de telefon 0230/210.678, zilnic între orele 08:00 – 18:00”, a adăugat Lucian Harșovschi.

Primăria Suceava asigură transportul persoanelor care sosesc pe teritoriul României din Ucraina și care solicită suport pentru deplasare spre municipiul Suceava, punând la dispoziția acestora un număr de până la nouă autobuze, în funcție de necesități.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Punct de primire a refugiaților amenajat de Primăria Suceava în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Miron Costin”.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Punct de primire a refugiaților amenajat de Primăria Suceava în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Miron Costin”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei