Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 42 (7959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie umanitară, la final

Băiețelul din Fălticeni diagnosticat cu leucemie urmează să plece la o clinică din străinătate, după ce s-au adunat peste 50.000 de euro din donații

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copilul în vârstă de 4 ani, din Fălticeni, diagnosticat cu leucemie, urmează să plece la o clinică din străinătate, după ce, în urma campaniei „Împreună pentru Sebastian!”, s-au adunat peste 50.000 de euro, bani necesari tratamentului.

Sebastian suferă  de leucemie acută limfoblastică și deficit imun sever. Campania umanitară pentru ajutorarea lui Sebastian a fost lansată de părintele Alexandru Lungu, preot slujitor la Parohia Așezământul de bătrâni „Sfântul Apostol Andrei” Fălticeni, campanie la care s-a alăturat și Monitorul de Suceava.

„Se cuvine să mulțumim tuturor donatorilor, mici și mari, de aproape cât și de departe, care au făcut posibil ca în mai puțin de o lună de zile să se strângă peste 50.000 de euro. De acum urmează zile lungi pentru Sebastian și părinții săi, pasul următor fiind transferul într-o clinică din afara țării, unde se va începe tratamentul ce îl poate ajuta să-și recapete copilăria, astăzi fiind pusă la grea încercare. Familia vă mulțumește și vă roagă totodată să îl așezați pe Sebastian în pomelnicul dumneavoastră, căci ceea ce la om este cu neputință la Dumnezeu este cu putință. Rugăciunea tuturor, la care se adaugă tratamentul medical vor face ca toată această perioadă grea să se scurgă repede și în final totul să rămână doar un vis urât, care se termină la apariția răsăritului de soare al dimineții. Dumnezeu să vă binecuvânteze dragostea și jertfa fiecăruia”, a transmis părintele Alexandru Lungu.

Oamenii s-au mobilizat și au depus sume de bani în contul deschis de tatăl lui Sebastian: Agape Gheorghe Ciprian (Cont în Euro: RO35BACX0000001553978002; Cont în Lei: RO89BACX0000001553978000. Ne dorim ca în curând să vă transmitem vești bune despre Sebastian, să vă spunem că viața lui nu mai este în pericol și poate să-și trăiască copilăria ca orice alt copil sănătos. Deocamdată, datorită tuturor donatorilor, Sebastian are șansa să fie tratat la o clinică din străinătate, acolo unde i s-a recomandat să urmeze un tratament costisitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băiețelul din Fălticeni diagnosticat cu leucemie urmează să plece la o clinică din străinătate, după ce s-au adunat peste 50.000 de euro din donații.
 Vizualizări articol: 1259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băiețelul din Fălticeni diagnosticat cu leucemie urmează să plece la o clinică din străinătate, după ce s-au adunat peste 50.000 de euro din donații0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei