Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 39 (7956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Oscar Cleaning

Spălătorie de textile la Iulius Mall Suceava: de la haine și lenjerii, la perne, pături ori pilote

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la haine și lenjerii, la perdele, draperii, pilote și perne ori chiar rochii de mireasă sau veșminte preoțești, totul poate fi spălat începând de ieri la Iulius Mall Suceava, acolo unde cunoscutul brand Oscar Cleaning, cea mai mare spălătorie de textile din județ, a deschis un nou punct de lucru.

În fiecare zi, de luni până duminică, de la 10.00 la 22.00, spălătoria, dotată cu mașini profesionale de ultimă generație, va fi deschisă pentru clienții care ajung la mall și vor să își spele hainele ori alte textile de prin casă.

Punctul de lucru al spălătoriei Oscar Cleaning este la parterul mallului, după hipermarketul Auchan și vizavi de showroom-ul eMag.

Prețurile sunt afișate chiar la standul de primire a articolelor aduse la curățat, în preț fiind incluse, pe lângă serviciile de spălare, și finisarea (călcatul), dar și împachetarea/înfolierea.

Textilele sunt spălate tot acolo, în cadrul punctului de lucru, clienții urmând să ridice marfa în cel mult 48 de ore, deși în majoritatea cazurilor timpul de predare este de 24 de ore.

 

 

Prețul pentru o bluză sau o cămașă de spălat la spălătoria noastră este de 12 lei, o geacă de iarnă - 24 de lei, o jachetă - 18 lei sau un costum - 24 de lei...”, exemplifică doar câteva prețuri Alina Lupu, administrator Oscar Cleaning. Aceasta arată faptul că serviciile oferite sunt centrate pe calitate, subliniind aici experiența de aproape zece ani a firmei sucevene, care a ajuns în topul societăților de profil din România.

Avem programe de spălare pentru fiecare tip de textile, fără a exista riscul distrugerii ori deteriorării articolelor aduse la spălat. Și o să vă dau chiar un exemplu personal: în urmă cu mulți ani mi-am distrus o geacă din puf spălând-o la mașina de acasă, lucru care nu s-ar fi întâmplat dacă o aducem la unul dintre punctele de lucru Oscar Cleaning. Și am auzit foarte mulți clienți care au avut aceeași problemă și de atunci doar la noi spală, mai ales articolele mai delicate”, completează Alina Lupu.

Pe lângă raportul bun calitate-preț, un alt beneficiu important pentru clienții Oscar Cleaning este faptul că firma suceveană folosește detergenți și produse de curățat din gama proprie, dezvoltată în ultimii ani tocmai din necesitatea de a crește calitatea serviciilor oferite.

Sunt aceleași produse și servicii care au adus în portofoliul Oscar Cleaning zeci de clienți importanți din domeniul medical și HoReCa (pensiuni, hoteluri, spitale, centre de dializă) și au transformat o mică spălătorie de cartier, cum era acum aproape un deceniu, în cea mai mare spălătorie din județ și în Top 3 în România.

Oscar Cleaning are sediul principal în Burdujeni, pe strada Fagului, nr. 20, și patru puncte de lucru:

  • Iulius Mall Suceava
  • Shopping City Suceava
  • Centrul Comercial Zimbru
  • Cuza Vodă - zona „Torino”, Burdujeni
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spălătorie de textile la Iulius Mall Suceava: de la haine și lenjerii, la perne, pături ori pilote.
 Vizualizări articol: 2422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spălătorie de textile la Iulius Mall Suceava: de la haine și lenjerii, la perne, pături ori pilote0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei