Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 34 (7951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoștință

Mulțumiri din partea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava pentru energia electrică donată de E.ON în cadrul campaniei „Dăruiește lumină”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava se numără printre cele cinci unități sanitare din țară care au fost selectate pentru participare în cadrul campaniei naționale  „Dăruiește lumină”, inițiată de către E.ON Energie România, iar datorită voturilor publicului, i-a fost donată o cantitate importantă de energie electrică.

Ediția din acest an a campaniei „Dăruiește lumină” s-a derulat în perioada 15-24 decembrie, în cadrul acesteia fiind oferiți 500.000 kWh energie unui număr de cinci spitale. Este cea mai mare cantitate pusă la dispoziție până acum de compania E.ON, la edițiile anterioare cea mai mare cantitate oferită fiind de 250.000 kWh.

Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava i-au fost repartizați 84.300 kWh, în valoare de 63.622,28 lei, o cantitate de energie importantă, care acoperă aproximativ un sfert din consumul lunar al spitalului.

„Ne bucurăm că am reușit să fim parte a campaniei <Dăruiește lumină>. Echipa de conducere a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava aduce mulţumiri E.ON Energie România, este onorată şi mândră totodată ca unitatea sanitară a fost aleasă şi sprijinită prin contribuţia adusă.

Astfel de gesturi, prin care ne este sprijinită activitatea și încurajată munca, reprezintă cea mai mare mulțumire pe care o putem primi, alături de satisfacția de a vedea pacienții mulțumiți și sănătoși”, au transmis reprezentanții SJU Suceava.

Celelalte spitale care au primit o cotă parte din donația de 500.000 kWh energie sunt  Spitalul de Pediatrie Sibiu, cu 123.200 kWh, Spitalului Clinic de Urgență pentru copii Cluj-Napoca – 111.900 kWh, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași- 96.800 kWh și Spitalului Orășenesc Hațeg – 83.800 kWh.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mulțumiri din partea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava pentru energia electrică donată de E.ON în cadrul campaniei „Dăruiește lumină”.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mulțumiri din partea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava pentru energia electrică donată de E.ON în cadrul campaniei „Dăruiește lumină”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei