Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 26 (7943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avarii

Probleme la furnizarea căldurii și apei calde în apartamentele rădăuțenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rădăuțenii conectați la rețeaua centralizată de încălzire a municipiului se confruntă de câteva zile cu probleme din cauza unor întreruperi la furnizarea energiei termice și a apei calde, în condițiile în care la Rădăuți sunt peste 4.200 de apartamente, 134 de agenți economici și 13 instituții de stat racordate la rețeaua centralizată a localității. Mai exact, la finele săptămânii trecute, vineri, 28 ianuarie, a fost înregistrată prima avarie pe strada Tudor Vladimirescu, avarie care a oprit furnizarea agentului câteva ore.

Ziua următoare, sâmbătă, 29 ianuarie, o altă avarie la unul din cele două cazane ale centralei termice a municipiului, avarie semnalată la primele ore ale zilei, a făcut ca energia termică să ajungă în casele localnicilor abia la orele serii. Bucuria nu a ținut decât câteva ore pentru că o nouă avarie a fost consemnată, la același cazan, în jurul orei 02.00, condiții în care furnizarea căldurii și a apei calde a fost sistată din nou până duminică după-amiază.

Ca și cum toate acestea nu au fost suficiente, debutul săptămânii în curs s-a făcut „la rece”, după o altă avarie care i-a făcut pe rădăuțeni să stea în frig și luni, mai mult, chiar și marți dimineață se lucra pentru remedierea unor defecțiuni.

 

Ieri, în jurul orei 16.00, caloriferele din casele rădăuțenilor începuseră să se dezmorțească

„Ne cerem scuze față de disconfortul suferit, dar vă asigurăm că am depus toate eforturile pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Deși problemele acestor instalații vechi datează din perioada 2009-2010, actuala administrație municipală a luat act de soluționarea problemei prin accesarea de fonduri europene pentru înlocuirea cazanelor și optimizarea centralei termice”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a prestatorului de utilități din Rădăuți, SC Servicii Comunale SA.

Ieri, în jurul orei 16.00, caloriferele din casele rădăuțenilor începuseră să se dezmorțească. L-am contactat telefonic pe managerul unic interimar de la Servicii Comunale SA, Adi Jecalo, care a afirmat că centrala termică lucrează cu un singur cazan la capacitate, iar la cel de-al doilea „se execută reparații care vor fi remediate cel mai repede posibil”. În aceste condiții, locuitorii din orașul care este abonat al temperaturilor negative extreme în buletinele meteo din România speră că situația va intra în normalitate cât mai curând.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Probleme la furnizarea căldurii și apei calde în apartamentele rădăuțenilor.
 Vizualizări articol: 945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Probleme la furnizarea căldurii și apei calde în apartamentele rădăuțenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei