Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 25 (7942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă penală

Prinsă cu permis fals după ce a ”picat” la radar cu 126 de km/h în localitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 30 de ani, aflată la volanul unui Nissan Qashquai, a fost înregistrată de radar cu 126 de kilometri la oră în localitate, la Frasin, pentru polițiștii care au oprit-o ancheta luând în scurt timp conotații penale.   

Duminică dimineață, în jur de ora 9.00, un echipaj rutier de la Gura Humorului acționa pe DN 17, la Frasin, cu aparatul radar. Echipajul a înregistrat Nissan-ul care circula pe direcția dinspre Gura Humorului spre Molid cu viteza de 126 km/h, pe un sector de drum cu viteză maximă admisă 50 km/h. Așadar cu mult peste limita care duce deja la suspendarea permisului de conducere.

La volan a fost identificată Maria F., în vârstă de 30 de ani, din Stulpicani, care a prezentat documentele la control, printre ele un permis de conducere ce apare eliberat de autoritățile din Italia. Polițiștii au avut din start suspiciuni privind autenticitatea, consultând apoi și baza de date internațională.  

S-a constatat că respectiva nu figurează ca deţinătoare de permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule, iar documentul prezentat nu a fost găsit în evidențe. După toate probabilitățile, permisul de conducere este fals.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere,fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, continuând cercetările pentru a se stabili de unde provine permisul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinsă cu permis fals după ce a ”picat” la radar cu 126 de km/h în localitate.
 Vizualizări articol: 1472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prinsă cu permis fals după ce a ”picat” la radar cu 126 de km/h în localitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei