Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 25 (7942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Investiție

O clinică stomatologică cu patru niveluri ar urma să fie construită lângă o biserică, la bulevardul principal al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce faci când te ia o durere de măsele? Întâi te rogi să îți treacă, iar dacă nu și nu, apelezi la specialiști, adică la stomatologi. În Suceava va fi mai simplu să parcurgi ambele etape, pentru că biserica se va învecina direct cu o clinică stomatologică, ce se anunță a fi cea mai mare din zonă, urmând a fi amenajată pe patru niveluri, într-o clădire situată la bulevardul principal.

Deocamdată, proiectul se află la stadiul de elaborare a Planului Urbanistic Zonal, noua clădire urmând să apară pe marginea bulevardului 1 Decembrie 1918, peste drum de Metro, doar că puțin mai sus, înspre sensul giratoriu.

Investiția ar urma să fie realizată pe o suprafață de 576 mp, pe un teren aflat în proprietatea a două persoane private, dar clinica stomatologică va fi a firmei SAV Dentistry.

Conform intențiilor anunțate din prisma documentațiilor depuse la Primăria Suceava, viitoarea clinică stomatologică ar urma să ocupe maxim 50% din suprafața de teren disponibilă, restul fiind necesar pentru amenajarea unei parcări, de alei pietonale și trotuare, precum și pentru amenajarea de spații verzi.

În prezent, terenul respectiv nu este ocupat de vreo construcție, de o parte a sa se află o locuință individuală (o casă), iar de cealaltă Biserica Creștină Baptistă Betleem, în față bulevardul principal, iar în spate, separat de o stradă, un bloc cu patru etaje.

De remarcat este faptul că zona respectivă a devenit tot mai atractivă pentru investitori, în apropiere fiind deja realizată o sală mare de evenimente, un hotel cu sală de evenimente fiind în construcție, în vreme ce un complex imobiliar de lux, al fraților Mandachi, este deja demarat la o aruncătură de băț distanță, iar interesele imobiliare de dezvoltare a porțiunii de la ieșire din Suceava spre Fălticeni nu se opresc aici, cu siguranță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O clinică stomatologică cu patru niveluri ar urma să fie construită lângă o biserică, la bulevardul principal al Sucevei.
 Vizualizări articol: 5204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
O clinică stomatologică cu patru niveluri ar urma să fie construită lângă o biserică, la bulevardul principal al Sucevei3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei