Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 24 (7941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără jenă

Pădurarul Căunei lovește din nou. Un camion de 20.000 de euro aparținând firmei soției a fost indisponibilizat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pădurarul Mircea Căunei, angajat al Ocolului Silvic Marginea, este din nou în centrul atenției după ce polițiștii au interceptat un transport ilegal de material lemnos care se derula prin intermediul firmei administrate de soția silvicultorului, Liliana Cenușă. Sâmbătă dimineață, polițiștii Secției Rurală Marginea au oprit pentru control la Sucevița o autoutilitară marca Mercedes Benz Acros. La volan se afla Vasilică Mihalescu, de 52 de ani, din Marginea, care a declarat că efectua un transport de material lemnos pentru firma SC Caunimarc SRL Marginea, firmă controlată de familia pădurarului Mircea Căunei. Șoferul le-a spus dezinvolt oamenilor legii că nu are nici un fel de documente pentru marfa transportată. În aceste condiții, mașina de mare tonaj a fost însoțită la sediul Cantonului Silvic Hașca, unde au sosit și lucrători din cadrul Ocolului Silvic Marginea, respectiv lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava. În urma inventarierii materialului lemnos a rezultat o cantitate totală de 12,539 mc lemn rotund esență rășinoase - bușteni gater, din care specia brad 1,04 mc și 11,499 mc specia molid, valoarea totală a materialului lemnos fiind de 7.322,78 de lei, conform carnetelor de inventariere întocmite. Polițiștii și silvicultorii au constatat că este vorba de comiterea mai multor fapte penale, motiv pentru care a fost deschis un dosar penal. Mai exact, este vorba de comiterea infracțiunii de „transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 mc, neînsoţite de documente specifice de transport”. Întreaga cantitate de 12,539 mc de material lemnos a fost confiscată, iar, în plus, un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a decis indisponibilizarea autovehiculului marca Mercedes-Benz Actros, în valoare de 20.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pădurarul Căunei lovește din nou. Un camion de 20.000 de euro aparținând firmei soției a fost indisponibilizat.
 Vizualizări articol: 2152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pădurarul Căunei lovește din nou. Un camion de 20.000 de euro aparținând firmei soției a fost indisponibilizat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei