Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 19 (7936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Tineri și entuziaști

Barber Shop by BOM & NEO, un nou salon de frizerie în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi frați din comuna suceveană Hârtop au inaugurat un nou salon de frizerie, „The Best în Suceava”  - Barber Shop by BOM & NEO, acesta venind pe piața din municipiul Suceava cu mai multe oferte și facilități pentru clienții care vor alege să încerce și noua ofertă de pe piața de profil.

Salonul vrea să atragă cu programul foarte flexibil (de luni până sâmbătă, până la ora 9.00 la 18.00), astfel încât și cei mai ocupați dintre clienți să găsească o oră potrivită pentru agenda lor, locuri de parcare proprii (o problemă foarte mare în Suceava), oferta la patru tunsori a cincea este gratuită, o cafea din partea casei, atmosferă plăcută și scule și produse de ultimă generație, calitatea fiind primordială la noul salon.   

Salonul Bom&Neo este situat pe bulevardul George Enescu, nr. 16B (zona blocurilor noi dintre Liceul cu Program Sportiv și Direcția de Protecție a Copilului Suceava) și oferă toate tipurile de tunsori pentru bărbați, plus servicii de vopsit barbă, aranjat păr, spălat, tuns barbă, tratament pentru barbă. Accent se va pune și pe tunsorile pentru copii.

Salonul este nou utilat, folosește produse și scule de înaltă calitate și oferă o atmosferă plăcută și destinsă.

”Punem accent pe servicii de calitate, credem că cine ne va călca pragul o dată va reveni și a doua oară, mai ales că după patru tunsori a cincea va fi gratuită”, spun frații Ionuț și Mihai Vasiliu, administratorii salonului. 

 

 

Andrei Popinciuc, Răzvan Agavriloaie, Ionuț Vasiliu și Mihai Vasiliu sunt cei patru tineri care își vor oferi serviciile în noul salon.

Cei care vor lucra la „The Best în Suceava” dețin certificate de instruire și diplome de calificare și abia au așteptat ziua de luni, 24 ianuarie, când au inaugurat noul Barber Shop.

Echipa se prezintă în fața clienților cu tricouri personalizate, zâmbete și mult chef de lucru.

 Barber Shop by BOM & NEO și-a deschis o pagină de Facebook (https://www.facebook.com/BarbershopSuceava) pe care cei interesați pot vedea în detaliu cum arată salonul. De asemenea, persoanele care dau un Share și un like la pagină vor beneficia de reducere de 50% la primul tuns.

Numărul de telefon al salonului, la care se pot face programări, este 0770.520.446. Pentru clienți mai sunt două numere disponibile, 0771.376478 și 0762.049201.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barber Shop by BOM & NEO, un nou salon de frizerie în Suceava.
 Vizualizări articol: 4617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Barber Shop by BOM & NEO, un nou salon de frizerie în Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei