Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 13 (7930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconștiență

La 17 ani, beat, a intrat cu mașina părinților într-un cap de pod

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 17 ani a suferit leziuni și s-a ales cu dosar penal pentru două infracțiuni la regimul rutier după ce s-a urcat la volanul mașinii părinților și a ieșit la plimbare, în toiul nopții. Tânărul, care mai și băuse, a intrat cu mașina într-un cap de pod.

În noaptea de 15 spre 16 ianuarie, în jurul orei 3.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Dorna Arini a avut loc un accident rutier, un autoturism intrând violent într-un cap de pod.

Accidentul s-a produs pe drumul comunal Pârâul Arinului, în comuna Dorna Arini. Din cercetări a rezultat că un Opel Vectra, condus dinspre drumul național 17B, a fost scăpat de sub control într-o curbă la dreapta. Mașina a derapat și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În scurt timp s-a stabilit că mașina a fost condusă de un localnic de 17 ani. Autoturismul a fost luat fără acordul părinților din curtea locuinței, a rezultat din cercetări.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că ”șoferul” în vârstă de 17 ani avea concentrația de 0,63 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. La Spitalul municipal Vatra Dornei, tânărului i s-au recoltat și probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Tânărul a rămas internat în spital, iar ancheta continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 17 ani, beat, a intrat cu mașina părinților într-un cap de pod.
 Vizualizări articol: 830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La 17 ani, beat, a intrat cu mașina părinților într-un cap de pod0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei