Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 6 (7923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fenomene meteo

Trenuri de lung parcurs, blocate din cauza căderilor de copaci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două trenuri de lung parcurs care trec prin Suceava au fost afectate de întreruperea alimentării cu energie electrică a rețelei feroviare pe sectorul Vatra Dornei-Bistrița, mai precis între Leșu Ilvei și Ilva Mică, unde au avut loc căderi de copaci peste rețea, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a transmis că de duminică dimineață s-a intervenit cu drezine pantograf și cu personal propriu pe raza Regionalei CF Iași, pe intervalul de stații Vatra Dornei - Năsăud, pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Au fost afectați călătorii de la două trenuri de lung parcurs, respectiv IR 1833, care circulă în relația Iași - Timișoara Nord (plecat din Suceava duminică dimineață la ora 8.00 și IR 1832 Cluj – Galați (care trebuia să ajungă la Suceava în jur de ora 16.00)

S-a apelat inclusiv la transbordare cu mijloace auto, în intervalul orar necesar intervențiilor pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact.  

CFR a transmis că această măsură a fost necesară pentru a se evita staționarea temporară a trenurilor, în perioada desfășurării intervențiilor, precum și pentru a reduce întârzierile în circulația feroviară, în zonele afectate de condițiile meteo nefavorabile.

Duminică, în jurul orei 15.00, s-a reluat circulația trenurilor cu tracțiune electrică pe segmentul feroviar Poiana Ilvei – Ilva Mică. Circulația s-a reluat cu restricții de viteză pe segmentele Ilva Mică – Poiana Ilvei și Lunca Ilvei – Coșna

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trenuri de lung parcurs, blocate din cauza căderilor de copaci.
 Vizualizări articol: 943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trenuri de lung parcurs, blocate din cauza căderilor de copaci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei