Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 6 (7923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Oamenii din blocul rămas decopertat după o puternică vijelie au revenit la o viață normală prin implicarea celor de la Mihu Acoperișuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În vara anului trecut, imaginile cu acoperișul blocului din cartierul Obcini luat de vânt după o puternică furtună a ținut prima pagină a ziarelor locale din județul Suceava, cazul ajungând să fie prezentat și în presa centrală. În urma vijeliei din luna iulie, 12 familii au rămas fără un acoperiș deasupra capului și au fost nevoite să caute diferite soluții. Printre firmele implicate în reabilitarea construcției s-a aflat și Mihu Acoperișuri, o societate suceveană relativ tânără, dinamică, aflată în plină dezvoltare.

„Ne bucurăm că am putut să aducem contribuția noastră, astfel încât familiile afectate de dezastrul de astă vară au putut petrece Sărbătorile de Iarnă acasă. Vă garantăm că ne-am dat toată silința să executăm o lucrare de calitate, iar oamenii din bloc, greu încercați de acest necaz se vor putea bucura pe viitor de siguranța propriului cămin”, a declarat Mihai Diaconița, managerul societății Mihu Acoperișuri.

Acoperișuri Metalice SRL Mihu este o firmă suceveană înfiinţată în urmă cu doar 5 ani, dar care a avut o evoluţie remarcabilă pe partea de dezvoltare a afacerii şi a cifrei de vânzări.

Managementul firmei şi-a propus încă de la început să devină o companie de top, un lider zonal pe piaţa produselor şi a serviciilor profesionale pentru acoperișuri, garduri metalice și mai nou a garajelor modulare, care se bucură de mare succes, în nu mai puțin de 35 de nuanțe de culori. Paşii concreţi efectuaţi în ultimii ani în această direcţie arată că firma este pe calea cea bună.

În 2018, la numai 2 ani de la înfiinţare, societatea s-a poziţionat pe locul 6 în Europa la vânzări produse Blachotrapez, în 2019 pe locul 2, iar în 2020 și 2021 a reuşit performanţa de a se clasa pe locul 1 la vânzări de țiglă metalică în Europa dintre toţi distribuitorii produselor Blachotrapez.

Sediul principal al firmei este localizat la intrare în Ipoteşti pe partea stângă, la câteva minute de centrul municipiului Suceava. Aici se află depozitul logistic principal de produse pentru acoperişuri şi garduri, showroom-ul şi biroul de vânzări. Alte două sedii secundare sunt operaţionale în municipiul Botoşani şi în oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava.

Firma Mihu Acoperișuri are dezvoltată o reţea proprie de distribuţie: agenţi vânzări, agenţi de livrări şi echipe specializate de montaj care acoperă judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi şi Neamţ.

- Agenţii de vânzări se deplasează gratuit la locul de montaj, asigură efectuarea măsurătorilor pentru stabilirea în detaliu a necesarului de materiale şi realizează ofertele de preţ. Consultanţa de specialitate oferită în mod gratuit este o componentă valoroasă a întregului serviciu furnizat, deoarece vă ajută să luaţi cele mai bune decizii în funcţie de experienţa relevantă din domeniu.

- Agenţii de livrări asigură transportul materialelor comandate la adresa beneficiarului, iar în funcţie de valoarea totală a comenzii livrarea este gratuită.

- Echipele de montaj cu experienţă în domeniul acoperişurilor şi gardurilor metalice îţi oferă servicii profesioniste, punând accent pe fiecare detaliu ce ţine de siguranţă, estetică şi pentru evitarea la maximum a pierderilor.

Pentru mai multe detalii accesaţi pagina  https://www.acoperisuri-mihu.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oamenii din blocul rămas decopertat după o puternică vijelie au revenit la o viață normală prin implicarea celor de la Mihu Acoperișuri.
 Vizualizări articol: 2987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 12 voturi
Oamenii din blocul rămas decopertat după o puternică vijelie au revenit la o viață normală prin implicarea celor de la Mihu Acoperișuri4.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei