Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 2 (7919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Modificare

Taxa pentru locul de parcare s-a dublat la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parcările publice cu plată din municipiul Fălticeni au începând din această săptămână tarife mai mari. Modificarea preţurilor a fost aprobată de aleşii locali în luna noiembrie 2021. Conform HCL 204 din 26.11.2021 tariful pentru un loc în parcările publice cu plată s-a dublat de la 1 ianuarie 2022, de la 1 leu pentru o oră, cât era anul trecut, la 2 lei/oră în acest an. Şi tariful pentru ocuparea unui loc de parcare pentru 24 ore a crescut de la 5 lei la 10 lei/zi. Abonamentul lunar pentru parcările publice cu plată din Fălticeni s-au scumpit de la 45 lei/lună/loc de parcare la 80 lei/lună, abonamentul bianual a crescut de la 155 lei/lună/loc de parcare la 185 lei/lună, iar abonamentul anual a crescut de la 245 lei/lună/loc de parcare la 295 lei/lună. Taxa de utilizare loc de parcare de agenți economici a fost stabilită la 20 lei/lună/loc parcare.

Parcările publice cu plată sunt situate pe străzile Republicii (între intersecţiile cu străzile Bulevardul Revoluţiei şi Dogari), 2 Grăniceri (de la Bulevardul Revoluţiei până la intersecţia cu strada Broşteni), Bulevardul Revoluţiei, Nicolae Beldiceanu (între la Piaţa agroalimentară şi Muzeul Apelor), strada Nicu Gane (între Supermarket Simos şi Muzeul Apelor), cât şi în piaţa Mihail Sadoveanu şi sunt deservite de 20 de parcometre.

Anul trecut, încasările medii din taxa din parcările publice cu platăau fost de 10.000 de lei pe lună, măsura majorării tarifului vizând atragerea de fonduri la bugetul local în vederea fluidizării traficului rutier şi continuării amenajărilor pentru de noi spaţii de parcare publice dar şi de reşedinţă.

În ceea ce priveşte parcările de reşedinţă, începând cu 1 ianuarie 2022, cei care au un contract de închiriere pentru un loc de parcare în vecinătatea locuinţei vor plăti 10 lei/lună, în loc de 8 lei/lună, cât a fost taxa în anul 2021.

Tariful majorat pentru parcările publice cu plată a fost stabilit la 80 lei. Tariful majorat reprezintă contravaloarea datorată pentru ocuparea de către un autovehicul, în mod neregulamentar, a unui loc de parcare cu plată şi se achita în termen de 5 zile de la aducerea la cunoştință conform regulamentului care asigură organizarea şi funcţionarea parcărilor cu plată din municipiul Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taxa pentru locul de parcare s-a dublat la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taxa pentru locul de parcare s-a dublat la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei