Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 1 (7918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident grav

Tânăr de 17 ani, arestat după ce a intrat în plin cu mașina în doi pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 17 ani a provocat un grav accident rutier la Pătrăuți, în a doua zi a noului an, după ce s-a urcat la volanul mașinii părinților săi și a ieșit la plimbare prin sat. Victimele sale, doi tineri care se deplasau pe marginea drumului, au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava. Unul dintre răniți, un băiat în vârstă de 19 ani, se zbate între viață și moarte, fiind supus la două operații de urgență.

Tânărul de la volan și pasagerul din mașina sa au fugit după accident, fiind găsiți în scurt timp de polițiștii alertați prin 112.

Minorul a fost pus sub acuzare pentru trei infracțiuni la regimul rutier și reținut pentru 24 de ore.

Mai mult, luni, 3 ianuarie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, deși încă minor, dar totuși cu răspundere penală, având în vedere că se apropie de 18 ani. Judecătoria Suceava a dispus luni după-amiază emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele tânărului de 17 ani. Acesta poate contesta măsura arestării preventive la instanţa superioară, decizia nefiind definitivă.

 

A pierdut controlul și a intrat în plin în cei doi tineri care erau pe sens opus, pe marginea drumului 

Poliția municipiului Suceava a primit un apel de urgență privind accidentul rutier cu fugă de la locul faptei produs la Pătrăuți, duminică, 2 ianuarie, la 12.55.

Au fost alertate în regim de urgență toate echipajele de poliție din zona Suceava-Dărmănești. Cei doi fugari au fost găsiți în scurt timp, la o distanță de circa 1,5 km de locul producerii accidentului. Cei doi tineri care s-au aflat în mașină aveau o serie de leziuni la nivelul mâinilor.

S-a stabilit că mașina a fost condusă de un localnic în vârstă de 17 ani, Narcis Cantemir Hariga, care luase mașina părinților. Tânărul a fost verificat cu etilotestul, constatându-se că nu era băut.

Tânărul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Cu privire la cum s-a produs accidentul, din ancheta poliției s-a stabilit că tânărul se deplasa pe drumul județean din Pătrăuți, la volanul unui Audi A6, pe direcția dinspre Ocolul Silvic Pătrăuți spre E 85. În zona bisericii vechi din Pătrăuți, ”șoferul” în vârstă de 17 ani a pierdut controlul asupra mașinii. Mașina a ieșit în decor prin stânga, lovindu-i în plin pe băiatul și fata de 19 ani care se deplasau pe marginea părții carosabile.

 

Tânărul de 19 ani, în comă, în stare gravă. Fata de 19 ani are mai multe fracturi, dar este stabilă

Ajungem și la partea cea mai delicată a cazului, legată de cei doi tineri loviți de mașină.

Cei doi tineri au fost preluați de ambulanțe în stare gravă, călcați practic de mașină. După impact, ambii au rămas întinși pe carosabil, sub privirile a zeci de martori care s-au adunat în câteva minute la locul accidentului. Martorii au sesizat imediat că șoferul a fugit. 

Dimitri L., în vârstă de 19 ani, a fost diagnosticat preliminar cu traumatism cranio-cerebral grav, cu hematom subdural care a necesitat intervenție neurochirurgicală, traumatism toraco-abdominal cu ruptură de splină, și aceste leziuni necesitând operație.

Ieri, tânărul de 19 ani era în comă, în stare stabilă, dar foarte gravă. Pentru el urmează o perioadă de aproximativ 10 zile în care evoluția este imprevizibilă.

În cazul fetei, Elena T., tot în vârstă de 19 ani, aceasta are și ea mai multe fracturi, însă este stabilă, cu șanse bune de recuperare. Fata a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava cu fracturi la nivelul ambelor picioare, fracturi costale și un traumatism cranian minor, fiind internată în secția de Ortopedie a Spitalului Județean Suceava.   

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava continuă ancheta, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs cel mai grav accident din județul Suceava de la debutul acestui an. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 17 ani, arestat după ce a intrat în plin cu mașina în doi pietoni.
 Vizualizări articol: 3073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr de 17 ani, arestat după ce a intrat în plin cu mașina în doi pietoni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei