Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 1 (7918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sporturi de iarnă

La Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei au fost deschise două pârtii de schi noi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziție, din acest sezon de iarnă, încă două pârtii de schi în județul Suceava. Cele două pârtii de schi au fost deschise de operatori privați din Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, pârtiile fiind destinate în special începătorilor.

La Câmpulung Moldovenesc, înainte de finalul anului trecut a fost deschisă Pârtia Bucovina, aflată la intrarea în acest municipiu dinspre Gura Humorului, pe drumul Valea Caselor, la aproximativ 250 de metri de intersecția DN 17. Noua pârtie din Câmpulung Moldovenesc dispune de un o instalație de teleschi cu o lungime de 420 de metri, o bandă transportatoare cu o lungime de 50 de metri, pentru copii și pentru începători, precum și instalație de nocturnă. Pe Pârtia Bucovina sunt disponibile trei trasee, de 420 de metri, 450 m și 470 de metri, precum și o pârtie de sanie de 250 de metri. Pârtia cu lungimea de 420 de metri are un grad mediu de dificultate, în timp ce celelalte două sunt pentru începători. Tarifele practicate sunt de 3 lei urcarea pentru copii și 6 lei pentru adulți, iar tariful pentru o zi este de 50 de lei pentru copii și 70 de lei pentru adulți. Iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziție și un centru de închiriere a echipamentului, iar cei care vor să învețe să schieze pot apela și la instructorii specializați care sunt la această pârtie. Pârtia Bucovina este deschisă între orele 10:00 și 20:00, programul fiind însă flexibil în funcție de câți schiori sunt prezenți la ora închiderii pe pârtie.

Proprietarii Pârtiei Bucovina au anunțat că intenționează să discute cu unitățile de cazare din Câmpulung Moldovenesc pentru a lansa un pachet de servicii prin care clienții acestora care au sejururi mai mari de trei zile să beneficieze de o reducere de 30% la tarifele practicate la pârtie.

În ceea ce privește noua pârtie din Vatra Dornei, aceasta are o lungime de 300 de metri, este destinată tot începătorilor și este situată pe platoul Dealu Negru din acest municipiu. Accesul la această pârtie se face cu telescaunul din Vatra Dornei. Pârtia este deservită de o bandă transportoare atât pentru schiori, cât și pentru cei cu săniile, precum și de un babyschi. Abonamentul zilnic pentru pârtie este de 50 de lei.

Iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziție mai multe pârtii de schi în județul Suceava, în Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Cârlibaba, Mestecăniș și Mălini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei au fost deschise două pârtii de schi noi.
 Vizualizări articol: 2937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
La Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei au fost deschise două pârtii de schi noi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei