Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 303 (7915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Hibernal

Ninsorile nu au creat probleme majore pe străzile din Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Căderile de zăpadă din ultimele zile nu au creat probleme deosebite pe căile de acces din municipiul Rădăuți, chiar dacă s-a circulat în condiții de iarnă. Potrivit celor afirmate de Adi Jecalo, administratorul unic de la SC Servicii Comunale SA, firmă care asigură serviciul de deszăpezire în municipiul Rădăuți, 12 utilaje din parcul societății comerciale rădăuțene au intervenit pe drumurile din municipiu încă de la finele săptămânii trecute, luni, în noaptea de luni spre marți, și marți ziua.

Jecalo a arătat că pe raza municipiului, atât în zona centrală, cât și în zonele mărginașe, au intervenit opt utilaje de curățare cu lame, mai exact wole, buldoexcavatoare, greder și două sărărițe, alte trei utilaje care au curățat și împrăștiat material antiderapant pe trotuare, cât și 12 muncitori cu lopeți. Administratorul de la Servicii Comunale SA a precizat că firma pe care o administrează dispune de un stoc suficient de material antiderapant și de sare, și că unul dintre utilajele menționate mai sus a acționat permanent în zona Toloacă, zonă situată la ieșirea din municipiu spre Frătăuții Vechi.

Adi Jecalo i-a asigurat pe rădăuțeni că nu vor mai fi probleme în furnizarea energiei termice și a apei calde în apartamentele racordate la rețeaua centralizată a municipiului, în condițiile în care prestatorul de utilități, SC Servicii Comunale SA, a plătit recent o garanție de circa trei milioane de lei furnizorului de gaz.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ninsorile nu au creat probleme majore pe străzile din Rădăuți.
 Vizualizări articol: 810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ninsorile nu au creat probleme majore pe străzile din Rădăuți1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei