Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 302 (7914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În Orăşelul Copiilor

Moş Crăciun a făcut un popas și pentru copiii din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 800 de copii din Fălticeni au primit, pe 24 decembrie, cadouri de la Moş Crăciun în Orăşelul Copiilor amenajat în faţa Primăriei municipiului Fălticeni. Însoţiţi de părinţi, bunici sau fraţi mai mari, copiii l-au aşteptat pe Moş înainte de ora stabilită, în speranţa că vor vedea miraculoasa sanie plină cu daruri cu care bătrânul cel darnic vine în fiecare an. Bătrânul cu barbă albă și mantie roșie și-a făcut apariția la ora 13,00, împreună cu ajutoarele sale și nelipsitul elf. La împăţirea darurilor, Moş Crăciun a fost ajutat de primarul Cătălin Coman, viceprimarul Constantin Bulaicon, administratorul public Alexandru Rădulescu și o parte dintre consilierii locali, dar şi de poliţiştii locali şi jandarmii de la Detaşamentul de Jandarmi Fălticeni, care au avut grijă ca totul să se desfășoare în ordine.

Pe lângă daruri, anul acesta micuţilor din Fălticeni li s-au pregătit din partea administraţiei locale şi alte surprize, una fiind Orăşelul Copiilor, amenajat în faţa Primăriei Fălticeni. Noutatea din acest an au fost căsuţele noi pentru pitici, mai multe maşinuţe şi tractoraşe cu pedale pe care copiii le pot folosi în Orăşelul Copiilor.

Primarul Cătălin Coman ne-a declarat: „Este un eveniment devenit tradiție, aici, la Fălticeni. Ne bucurăm că am putut face fericiți copiii din municipiul Fălticeni, Moș Crăciun a fost punctual, și-a făcut apariția la ora stabilită și a venit încărcat cu daruri pentru toți copiii. Cu ajutorul lui Moș Crăciun am oferit cadouri, o parte dintre acestea fiind împărţite copiilor care au participat la concursul de dans «Christmas Dance», care a avut loc la Centrul Cultural «Grigore Vasiliu Birlic», la Cupa «Moş Crăciun» la tenis de masă. Până la sosirea lui Moș Crăciun, în această săptămână, elevi de la școlile și liceele din municipiu care au colindat la primărie au primit daruri.

Îi invit pe fălticeneni să fie prezenţi, respectând restricțiile sanitare în vigoare, la impresionantul spectacol de artificii care va avea loc la ora 24:00 în noaptea de Revelion”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moş Crăciun a făcut un popas și pentru copiii din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moş Crăciun a făcut un popas și pentru copiii din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei