Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 297 (7909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În semn de apreciere

Preotul Azad Mandalian a primit ”Felonul Înflorat”, una din cele mai importante distincții religioase din Armenia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preotul Azad Mandalian a primit ieri una din cele mai importante disctincții religioase care poate fi atribuită unui cleric. Este vorba de ”Felonul Înflorat”, care i-a fost înmânat personal de PS Episcop Datev Agopian. Acest merit i-a fost oferit preotului Mandalian chiar de Karekin al II-lea, Patriarh Suprem  și Catolicos al Tuturor Armenilor, de la Scaunul Patriarhal al Bisericii Apostolice Armene din Sfântul Ecimiadzin. Ceremonia a avut loc la Biserica ”Sf. Cruce” din centrul municipiului Suceava, la finalul slujbei care are loc în fiecare duminică. Mesajul Catolicosului Karekin al II-lea a fost citit în limba armeană de PS Datev Agopian și apoi a fost tradus în limba română. ”Am aflat prin mijlocirea PS Episcop Datev Hagopian, Întâistătător al Eparhiei Armene din România, despre îndelungata voastră slujire duhovnicească pe ogorul ales al Bisericii noastre Apostolice, slujire încununată cu bucuria multor roade vrednice de laudă. Ne bucurăm să aflăm despre aceste reușite, să aflăm că de 3 decenii trudiți în slujba Bisericii noastre și  a credincioșilor armeni, punând întreaga putere și nețărmuita dragoste în strădania voastră pentru păstrarea și dăinurea spiritului armenesc  și a credinței strămoșești, în rândul enoriașilor Bisericii Sf. Cruce din Suceava. În semn de apreciere a rodnicei voastre slujiri de-a lungul a 30 de ani venim în întâmpinarea dorinței PS Episcop Datev, prin această Gramată de binecuvântare oferindu- vă dreptul de a purta Felonul Înflorat, distincție deosebită a preoților  truditori în slujba Bisericii Armene. Vă dorim ca această onorantă distincție să vă fie imbold pentru o și mai vrednică slujire spre folosul credincioșilor armeni și mândria Bisericii Apostolice Armene. Ne rugăm Bunului Dumnezeu ca să vă dăruiască vouă, familiei voastre și credincioșilor pe care îi păstoriți multă sănătate, belșug de bucurii duhovnicești și viață îndelungat ani mulți cu împliniri bineplăcute lui Dumnezeu”, este mesajul transmis de Karekin al II-lea, Catolicos al Tuturor Armenilor. Vizibil emoționat, preotul Azad Mandalian a mulțumit pentru această distincție și a promis că atât timp cât îl vor ține puterile va continua să fie alături, prin slujbele pe care le oficiază și nu numai, alături de armenii din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preotul Azad Mandalian a primit ”Felonul Înflorat”, una din cele mai importante distincții religioase din Armenia.
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preotul Azad Mandalian a primit ”Felonul Înflorat”, una din cele mai importante distincții religioase din Armenia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei