Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 288 (7900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Implicare

”Moș Crăciun vine la tine!”, într-o campanie marca Florăria Queen

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanții Florăriei Queen din Suceava s-au gândit în această perioadă la copiii pentru care Moș Crăciun a ajuns cu greu în ultimii ani cu cadourile mult așteptate și au început de astăzi o campanie prin intermediul căreia vor să faciliteze această legătură cu îndrăgitul Moș.

Astfel, scrisorile din partea copiilor la care Moș Crăciun ajunge mai greu, sau a celor ai căror părinți au posibilități mici de a-l contacta pe mult așteptatul Moș, sunt așteptate începând de azi la căsuța poștală a lui Moș Crăciun, instalată în interiorul Florăriei Queen, de pe strada Mărășești din municipiul Suceava. În același timp și cei care cunosc în preajmă un copil uitat de Moș Crăciun și vor să-i facă o surpriză, o pot face aducând o scrisoare pe numele acestuia, cu toate datele și adresa celui care așteaptă cu nerăbdare un cadou de Crăciun.

Scrisorile pe numele Moșului sunt așteptate începând cu ziua de Sf. Nicolae, timp de două săptămâni, până pe 17 decembrie inclusiv, la Căsuța lui Moș Crăciun din cadrul florăriei situată pe strada Mărășești, nr. 18. În același timp, cei de la Florăria Queen se implică în această campanie și sub forma ”Fii Moș Crăciun pentru un copil!”, prin care cei care își doresc să fie alături de acești copii pot ridica din căsuța Moșului o astfel de scrisoare și onora dorința unui copil pentru un cadou anume de sărbătoarea Crăciunului.

Ce-i important este ca aceste scrisori să conțină date despre adresa exactă și vârsta micuțului, măsura ghetuțelor dorite sau indicații prețioase despre cărțile sau jucăriile râvnite, ori alte măsuri de trebuință celor care vor să dea o mână de ajutor Moșului. După dorința fiecăruia dintre cei care vor să se implice în campanie, cadourile pot ajunge la copii fie prin implicarea fiecăruia dintre ei, fie prin colaborarea cu Florăria Queen, care poate asigura aceste servicii și care vă oferă toate detaliile la sediul florăriei situat pe strada Mărășești, la numărul 18. Oricum, prin grija celor de la Queen Concept Flower, la fiecare expeditor a unei scrisori trimise pentru Căsuța Poștală a lui Moș Crăciun va ajunge un cadou care îi va înfrumuseța sărbătorile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Moș Crăciun vine la tine!”, într-o campanie marca Florăria Queen.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
”Moș Crăciun vine la tine!”, într-o campanie marca Florăria Queen5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei