NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
luni, 8 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 262 (7874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,629 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După rata de vaccinare

Aproape 30% dintre unitățile de învățământ sucevene pot să-și primească elevii fizic la clase, începând de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 30% dintre unitățile de învățământ sucevene pot să-și primească elevii fizic la clase, începând de astăzi, 8 noiembrie. Deși vineri, din datele furnizate de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava despre rata de vaccinare pe unități de învățământ, date oficiale publicate pe site-ul instituției, reieșea că doar un sfert dintre unitățile de învățământ sucevene pot să-și primească elevii fizic la clase, procentul a crescut între timp.Motivul: mai multe școli și-au actualizat datele și le-au trimis către IȘJ Suceava. Dacă inițial, în primul tabel publicat de IȘJ Suceava, erau 59 de unități de învățământ, dintr-un total de 229 de unități școlare preuniversitare (25,76%), în care rata de vaccinare a angajaților este de minimum 60%, între timp, în cel de-al doilea tabel publicat sâmbătă de IȘJ, vedem că au mai apărut opt unități școlare care au rata de vaccinare de peste 60%. Este vorba de Școala Gimnazială Băișești (62,07%); Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava (67, 78%), Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava (60,87%), Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava (69,29), Școala Postliceală Sanitară Suceava (66,67%), Liceul Tehnologic „Vasile Deac” Vatra Dornei (63,04%), Școala Gimnazială Zamostea ( 60,61%), Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Bucovina  - Câmpulung Moldovenesc(71,43%)

 

Situații concrete

Un caz particular a fost cel al Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” Suceava, care, conform datelor publicate pe site-ul instituției, „la data de 5 noiembrie 2021, 61 de angajați sunt vaccinați, ceea ce reprezintă 67,78% din numărul total al salariaților”. Aceste date arată că elevii de la această școală vor merge astăzi la ore fizic. În tabelul publicat de IȘJ Suceava vineri, 5 noiembrie, această unitate școlară apărea cu o rată de vaccinare de 50%, ceea ce i-ar fi trimis pe elevi în online. O situație identică s-a înregistrat și la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava. În tabelul prezentat de IȘJ vineri, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava era consemnată o rată de vaccinare de 50,36%. În schimb, în cel de-al doilea tabel, publicat sâmbătă, rata de vaccinare a salariaților este de 69,29. Elevii de la „Mihai Eminescu” se întorc astăzi în bănci. Aceste cazuri erau cunoscute de reprezentanții IȘJ Suceava, care ne-au spus că pot să mai existe și alte situații de acest gen, „situații apărute din cauza datei la care au fost trimise de către școli ratele de vaccinare, pentru ca IȘJ să poată întocmi raportul final”.

Într-adevăr, în tabelul cu rata de vaccinare pe unități de învățământ publicat sâmbătă, 6 noiembrie, de IȘJ Suceava, cele două școli apăreau cu procente de vaccinare care le permit reluarea cursurilor în format fizic. A mai existat o situație, semnalată sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16:30.

Conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 4 Suceava a anunțat telefonic IȘJ Suceava că unitatea de învățământ are rată de vaccinare ce depășește 60%, astfel că reluarea cursurilor se va face cu prezență fizică. Școala va trimite astăzi documentul oficial către IȘJ Suceava. De aceea, în statistica noastră am inclus și această școală cu rata de vaccinare de peste 60%.

Dacă vineri „am plecat” de la 59 de școli cu rata de vaccinare de peste 60%, acum putem vorbi de 68 de unități de învățământ preuniversitar care au rata de vaccinare de minimum 60%. Informațiile publicate au fost confirmate și de profesorul Nicolae Ciprian Anton, inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava.

În celelalte unități școlare, adică în 70% dintre școlile și grădinițele din județ, elevii vor face învățământ online.

 

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta unității de învățământ

Ordinul comun al miniștrilor Educației și Sănătății publicat vineri, 5 noiembrie, prevede următoarele: „Începând cu data de 08 noiembrie 2021, reluarea cursurilor cu prezența fizică se realizează pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat.Începând cu data de 08 noiembrie 2021, reluarea cursurilor se face în regim online pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent mai mic de 60% din personal este vaccinat”. Conform aceluiași ordin, consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar emit decizia privind modalitatea de reluare a cursurilor, cu informarea inspectoratelor școlare județene.Trecerea de la scenariul online la scenariul cu prezență fizică se face prin decizia consiliilor de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar, cu informarea inspectoratelor școlare județene, în situația atingerii procentului de 60% de vaccinare.

Scenariile de funcționare a școlilor se iau prin raportare la fiecare zi de vineri, conform situației privind personalul vaccinat, raportare publicată și actualizată săptămânal pe site-ul inspectoratului școlar județean.

Se păstrează și măsurile sanitare şi de protecție în unitățile de învățământ preuniversitar/unitățile conexe în perioada pandemiei de COVID-19. Este vorba de măsuri de protecție la nivel individual, și anume purtarea măștii de protecție  este obligatorie în incinta unității de învățământ. Masca de protecție nu este obligatorie în cazul preșcolarilor, indiferent de vârstă, precum şi în timpul tuturor orelor de educație fizică. De asemenea, „masca de protecție nu este obligatorie pentru personalul didactic/nedidactic şi personalul didactic auxiliar implicat în procesul de învățământ în unitățile de învățământ special, în situația în care procesul specific de predare/ învățare/ recuperare impune un contact vizual complet, caz în care se vor putea folosi viziere.”

 

Prag de vaccinare, actualizat săptămânal, vinerea

Vă reamintim că ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat vineri, 5 noiembrie, că începând de luni, 8 noiembrie, în școlile și grădinițele în care pragul de vaccinare a personalului școlar este de minimum 60%, elevii merg fizic la școală. Sub acest prag, elevii intră în online. Ministrul Educației a afirmat că în afară de această condiție, adică pragul de vaccinare a personalului din școli, rămân în vigoare și regulile inițiale. Mai exact, la apariția unui caz de Covid-19 într-o clasă se intră în online, iar dacă în școală se înregistrează mai multe cazuri, toată unitatea va suspenda prezența fizică la ore.

De asemenea, în situația în care dincolo de rata de vaccinare există probleme la nivel de resurse umane, sunt profesori infectați, carantinați sau există probleme de infrastructură „va exista în continuare ca la nivel școlar să se depună o cerere pe baza ordinului de ministru 5338 pentru ca școala să rămână online chiar dacă are rata de vaccinare de peste 60 la sută”.

Acest prag va fi actualizat de acum încolo săptămânal, ziua de vineri fiind considerată o zi de referință. În momentul în care va atinge pragul de 60 la sută acea școală sau grădiniță poate trece la învățământ cu prezență fizică.

 

Echipe de control care vor verifica modalitatea în care s-a raportat rata de vaccinare

Pentru că la unele școli rata de vaccinare „a crescut peste noapte”, cum se spune, Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că începând de luni, 8 noiembrie, „echipe de control în toată ţara vor verifica modalitatea în care s-a raportat rata de vaccinare”. Ministrul Cîmpeanu a completat că„Părinții sunt responsabili pentru traseul elevilor către și de la școală. Părinții sunt responsabili pentru toate activitățile în afara școlii. Pentru tot ceea ce este în școală sunt responsabili profesorii. Pentru a asigura un mediu sigur, avem nevoie de profesori vaccinați. Profesorii sunt cea mai numeroasă categorie care s-a vaccinat. În școli avem afișată rata de vaccinare, ceea ce nu avem nici în spitale, nici în tribunale, nici într-o altă instituție publică, doar în școli”.

 

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN SUCEAVA

RATA DE VACCINARE PERSONAL PE UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT la data de 6 noiembrie 2021

Nr. crt.

Denumire unitate şcolară

Rata vaccinare personal (%)

1

SCOALA GIMNAZIALA "IOAN BANCESCU" ADANCATA

27.50

2

SCOALA GIMNAZIALA "LUCA ARBURE" ARBORE

35.71

3

SCOALA GIMNAZIALA NR. 3 BAIA

48.72

4

SCOALA GIMNAZIALA "NICOLAE STOLERU" BAIA

50.94

5

SCOALA GIMNAZIALA BALACEANA

55.56

6

SCOALA GIMNAZIALA BALCAUTI

50.00

7

SCOALA GIMNAZIALA BERCHISESTI

31.71

8

SCOALA GIMNAZIALA "GEORGE TOFAN" BILCA

48.48

9

SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 BOGDANESTI

50.00

10

SCOALA GIMNAZIALA "VASILE TOMEGEA" BOROAIA

25.00

11

SCOALA GIMNAZIALA BOSANCI

53.70

12

SCOALA GIMNAZIALA BOTOSANA

36.36

13

SCOALA GIMNAZIALA BREAZA

31.58

14

SCOALA GIMNAZIALA BRODINA

16.00

15

LICEUL TEHNOLOGIC "NICOLAI NANU" BROSTENI

41.10

16

SCOALA GIMNAZIALA "ARTUR GOROVEI" BUNESTI

60.00

17

SCOALA GIMNAZIALA BURLA

22.22

18

SCOALA GIMNAZIALA PÂRTEȘTI DE SUS

38.10

19

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL ”STEJĂRELUL” CAJVANA

37.14

20

LICEUL TEHNOLOGIC ”ȘTEFAN CEL MARE” CAJVANA

44.35

21

SCOALA GIMNAZIALA CALAFINDESTI

66.67

22

SCOALA GIMNAZIALA "GEORGE VOEVIDCA" CAMPULUNG MOLDOVENESC

56.10

23

SCOALA GIMNAZIALA "BOGDAN VODA" CAMPULUNG MOLDOVENESC

76.09

24

SCOALA GIMNAZIALA "TEODOR V. STEFANELLI" CAMPULUNG

MOLDOVENESC

50.00

25

COLEGIUL NATIONAL "DRAGOS VODA" CAMPULUNG MOLDOVENESC

38.64

26

COLEGIUL SILVIC "BUCOVINA" CAMPULUNG MOLDOVENESC

60.75

27

LICEUL TEHNOLOGIC NR. 1 CAMPULUNG MOLDOVENESC

46.25

28

COLEGIUL NATIONAL MILITAR "STEFAN CEL MARE" CAMPULUNG MOLDOVENESC

76.00

29

SCOALA PROFESIONALA SPECIALA CAMPULUNG MOLDOVENESC

43.21

30

SCOALA GIMNAZIALA "ION BARBIR" CAPU CAMPULUI

73.33

31

SCOALA GIMNAZIALA "STEFAN CEL MARE" CARLIBABA

36.36

32

SCOALA GIMNAZIALA CIOCANESTI

42.86

33

SCOALA GIMNAZIALA CIPRIAN PORUMBESCU

53.85

34

SCOALA GIMNAZIALA "VORNICU SIMION TAUTU" COMANESTI

26.09

35

SCOALA GIMNAZIALA "CONSTANTIN BLANARU" CORNU LUNCII

28.26

36

SCOALA GIMNAZIALA BAISESTI

62.07

37

SCOALA GIMNAZIALA COSNA

17.65

38

SCOALA GIMNAZIALA CRUCEA

33.33

39

SCOALA GIMNAZIALA MARITEI

50.00

40

LICEUL TEHNOLOGIC "OLTEA DOAMNA" DOLHASCA

63.24

 

Nr. crt.

Denumire unitate şcolară

Rata vaccinare personal (%)

41

SCOALA GIMNAZIALA BUDENI

44.19

42

SCOALA GIMNAZIALA GULIA

9.38

43

SCOALA GIMNAZIALA "HATMANUL SENDREA" DOLHESTII MARI

36.84

44

LICEUL TEHNOLOGIC DORNA CANDRENILOR

52.38

45

SCOALA GIMNAZIALA DORNA ARINI

39.13

46

SCOALA GIMNAZIALA DORNESTI

55.26

47

SCOALA GIMNAZIALA DRAGOIESTI

48.15

48

SCOALA GIMNAZIALA "LUCA GAVRIL" DRAGUSENI

30.43

49

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL "DUMBRAVA MINUNATA" DUMBRAVENI

40.00

50

LICEUL TEHNOLOGIC "MIHAI EMINESCU" DUMBRAVENI

52.54

51

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL "VOINICELUL" FALTICENI

25.00

52

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT "PINOCCHIO" FALTICENI

56.36

53

SCOALA GIMNAZIALA "ALEXANDRU IOAN CUZA" FALTICENI

58.54

54

SCOALA GIMNAZIALA "ION IRIMESCU" FALTICENI

66.07

55

SCOALA GIMNAZIALA "MIHAIL SADOVEANU" FALTICENI

72.00

56

SCOALA GIMNAZIALA "IOAN CIUREA" FALTICENI

74.29

57

COLEGIUL NATIONAL "NICU GANE" FALTICENI

80.68

58

COLEGIUL TEHNIC "MIHAI BACESCU" FALTICENI

62.50

59

COLEGIUL "VASILE LOVINESCU" FALTICENI

63.16

60

GRADINITA SPECIALA FALTICENI

45.59

61

SCOALA GIMNAZIALA "ION MUCELEANU" FANTANA MARE

42.86

62

SCOALA GIMNAZIALA "MIHAI EMINESCU" BANESTI

32.00

63

SCOALA GIMNAZIALA ONICENI

54.55

64

SCOALA GIMNAZIALA BUCSOAIA

16.67

65

SCOALA GIMNAZIALA "IRACLIE PORUMBESCU" FRATAUTII NOI

42.86

66

SCOALA GIMNAZIALA FRATAUTII VECHI

37.74

67

SCOALA GIMNAZIALA "ION SUHANE" FRUMOSU

41.94

68

SCOALA GIMNAZIALA "DIMITRIE GUSTI" FUNDU MOLDOVEI

61.76

69

SCOALA GIMNAZIALA "SAMSON BODNARESCU" GALANESTI

37.50

70

SCOALA GIMNAZIALA "PAHOMIE C VASILIU" GRAMESTI

41.38

71

SCOALA GIMNAZIALA "MIHAIL SADOVEANU" GRANICESTI

27.27

72

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL "LUMEA COPILARIEI" GURA HUMORULUI

33.33

73

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT "CASUTA PITICILOR" GURA HUMORULUI

47.06

74

SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 GURA HUMORULUI

34.09

75

SCOALA GIMNAZIALA "PETRU COMARNESCU" GURA HUMORULUI

35.48

76

SCOALA GIMNAZIALA "TEODOR BALAN" GURA HUMORULUI

53.49

77

COLEGIUL "ALEXANDRU CEL BUN" GURA HUMORULUI

69.12

78

CENTRUL SCOLAR DE EDUCATIE INCLUZIVA "SF. ANDREI" GURA HUMORULUI

46.78

79

SCOALA GIMNAZIALA "MIHAI HALUNGA" HANTESTI

44.44

80

SCOALA GIMNAZIALA HARTOP

17.24

81

SCOALA GIMNAZIALA "I.G.SBIERA" HORODNIC DE JOS

42.11

82

SCOALA GIMNAZIALA "IULIAN VESPER" HORODNIC DE SUS

42.55

83

SCOALA GIMNAZIALA ”MARIA CANTACUZINO” HORODNICENI

31.43

84

ȘCOALA GIMNAZIALĂ "LIVIU SUHAR" IACOBENI

37.50

85

SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 IASLOVAT

22.22

86

SCOALA GIMNAZIALA NR. 2 IASLOVAT

4.55

87

SCOALA GIMNAZIALA "SIMION FLOREA MARIAN" ILISESTI

62.50

88

SCOALA GIMNAZIALA IPOTESTI

23.53

 

Nr. crt.

Denumire unitate şcolară

Rata vaccinare personal (%)

89

SCOALA GIMNAZIALA "ION AFLOREI" IZVOARELE SUCEVEI

10.42

90

LICEUL TEHNOLOGIC "IORGU VIRNAV LITEANU" LITENI

47.47

91

SCOALA GIMNAZIALA ROTUNDA

42.86

92

SCOALA GIMNAZIALA "NICOLAE LABIS" MALINI

29.41

93

SCOALA GIMNAZIALA "KRYSTYNA BOCHENEK" POIANA MICULUI

57.14

94

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT MARGINEA

19.67

95

LICEUL TEHNOLOGIC "VASILE GHERASIM" MARGINEA

47.17

96

SCOALA GIMNAZIALA NR. 2 MARGINEA

61.54

97

SCOALA GIMNAZIALA NR. 3 MARGINEA

48.00

98

SCOALA GIMNAZIALA MILISAUTI

46.81

99

SCOALA GIMNAZIALA MITOCU DRAGOMIRNEI

75.61

100

SCOALA GIMNAZIALA MOARA NICA

66.67

101

SCOALA GIMNAZIALA MOLDOVA SULITA

20.00

102

LICEUL TEHNOLOGIC "VASILE COCEA" MOLDOVITA

46.48

103

SCOALA GIMNAZIALA BAINET

33.33

104

SCOALA GIMNAZIALA OSTRA

75.00

105

SCOALA GIMNAZIALA PALTINOASA

26.67

106

SCOALA GIMNAZIALA PANACI

40.74

107

LICEUL TEHNOLOGIC "NICANOR MOROSAN" PARTESTII DE JOS

31.11

108

SCOALA GIMNAZIALA "CONSTANTIN MORARIU" PATRAUTI

53.70

109

SCOALA GIMNAZIALA POIANA STAMPEI

21.43

110

SCOALA GIMNAZIALA POIENI SOLCA

50.00

111

SCOALA GIMNAZIALA POJORATA

44.44

112

SCOALA GIMNAZIALA PREUTESTI

37.33

113

SCOALA GIMNAZIALA "MITROPOLIT IACOB PUTNEANUL" PUTNA

23.08

114

SCOALA GIMNAZIALA "ION LOVINESCU" RADASENI

24.14

115

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT "MICUL PRINT" RADAUTI

83.87

116

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT "PRICHINDELUL" RADAUTI

42.86

117

SCOALA GIMNAZIALA "GHEORGHE POPADIUC" RADAUTI

46.88

118

SCOALA GIMNAZIALA ”DIMITRIE CANTEMIR” RADAUTI

43.75

119

SCOALA GIMNAZIALA "MIHAI EMINESCU" RADAUTI

70.91

120

SCOALA GIMNAZIALA "REGINA ELISABETA" RADAUTI

45.45

121

SCOALA GIMNAZIALA "BOGDAN VODA" RADAUTI

65.71

122

COLEGIUL NATIONAL "EUDOXIU HURMUZACHI" RADAUTI

70.69

123

COLEGIUL TEHNIC RADAUTI

44.00

124

COLEGIUL "ANDRONIC MOTRESCU" RADAUTI

33.33

125

SCOALA GIMNAZIALA SPECIALA "SF. STELIAN" RADAUTI

74.19

126

SCOALA GIMNAZIALA RASCA

18.52

127

SCOALA GIMNAZIALA SADOVA

68.18

128

SCOALA GIMNAZIALA ”AURELIAN STANCIU” SALCEA

62.50

129

SCOALA GIMNAZIALA ”CRISTOFOR SIMIONESCU” PLOPENI

38.46

130

SCOALA GIMNAZIALA NEAGRA SARULUI

36.96

131

SCOALA GIMNAZIALA SATU MARE

42.11

132

SCOALA GIMNAZIALA "DIMITRIE PACURARIU" SCHEIA

42.37

133

SCOALA GIMNAZIALA SERBAUTI

75.00

134

SCOALA GIMNAZIALA SIMINICEA

69.57

135

SCOALA GIMNAZIALA "PETRU MUSAT" SIRET

46.88

136

COLEGIUL TEHNIC "LATCU VODA" SIRET

66.99

137

SCOALA GIMNAZIALA "ALEXANDRU LAPUSNEANU" SLATINA

39.39

138

LICEUL TEHNOLOGIC "TOMSA VODA" SOLCA

52.73

139

SCOALA GIMNAZIALA "DIMITRIE ONCIUL" STRAJA

24.49

140

SCOALA GIMNAZIALA STROIESTI

41.38

 

Nr. crt.

Denumire unitate şcolară

Rata vaccinare personal (%)

141

SCOALA GIMNAZIALA STULPICANI

32.39

142

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL "OBCINI" SUCEAVA

70.59

143

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL "TANDARICA" SUCEAVA

31.82

144

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT "GULLIVER" SUCEAVA

57.33

145

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT "ASCHIUTA" SUCEAVA

37.21

146

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT "PRICHINDEL" SUCEAVA

41.67

147

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT "1-2-3" SUCEAVA

34.38

148

SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 SUCEAVA

58.46

149

SCOALA GIMNAZIALA NR. 3 SUCEAVA

68.18

150

SCOALA GIMNAZIALA NR. 4 SUCEAVA

51.02

151

SCOALA GIMNAZIALA "JEAN BART" SUCEAVA

62.07

152

SCOALA GIMNAZIALA NR. 6 SUCEAVA

48.15

153

SCOALA GIMNAZIALA "GRIGORE GHICA VOIEVOD" SUCEAVA

61.54

154

SCOALA GIMNAZIALA NR. 8 SUCEAVA

62.22

155

SCOALA GIMNAZIALA "ION CREANGA" SUCEAVA

67.78

156

SCOALA GIMNAZIALA NR. 10 SUCEAVA

48.39

157

SCOALA GIMNAZIALA "MIRON COSTIN" SUCEAVA

60.87

158

COLEGIUL NATIONAL "STEFAN CEL MARE" SUCEAVA

71.64

159

COLEGIUL NATIONAL "PETRU RARES" SUCEAVA

72.16

160

COLEGIUL NATIONAL "MIHAI EMINESCU" SUCEAVA

69.29

161

COLEGIUL NATIONAL DE INFORMATICA "SPIRU HARET" SUCEAVA

59.49

162

COLEGIUL DE ARTA "CIPRIAN PORUMBESCU" SUCEAVA

60.16

163

LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA

41.41

164

SEMINARUL TEOLOGIC LICEAL ORTODOX "MITROPOLITUL DOSOFTEI" SUCEAVA

29.41

165

COLEGIUL ECONOMIC "DIMITRIE CANTEMIR" SUCEAVA

66.04

166

COLEGIUL TEHNIC "ALEXANDRU IOAN CUZA" SUCEAVA

65.43

167

COLEGIUL TEHNIC "PETRU MUSAT" SUCEAVA

41.18

168

COLEGIUL TEHNIC DE INDUSTRIE ALIMENTARA SUCEAVA

58.89

169

COLEGIUL TEHNIC "SAMUIL ISOPESCU" SUCEAVA

44.93

170

SCOALA POSTLICEALA SANITARA SUCEAVA

66.67

171

CENTRUL SCOLAR DE EDUCATIE INCLUZIVA SUCEAVA

56.07

172

SCOALA GIMNAZIALA "DIMITRIE VATAMANIUC" SUCEVITA

29.41

173

SCOALA GIMNAZIALA TODIRESTI

23.81

174

SCOALA GIMNAZIALA "ACADEMICIAN H. MIHAESCU" UDESTI

28.26

175

SCOALA GIMNAZIALA ULMA

7.89

176

SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 VADU MOLDOVEI

29.41

177

SCOALA GIMNAZIALA VALEA MOLDOVEI

29.73

178

SCOALA GIMNAZIALA "IORGU G. TOMA" VAMA

31.48

179

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL "CASUTA POVESTILOR" VATRA DORNEI

15.38

180

GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT "ALBA CA ZAPADA" VATRA DORNEI

44.19

181

SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 VATRA DORNEI

66.67

182

SCOALA GIMNAZIALA NR. 2 VATRA DORNEI

62.50

183

SCOALA GIMNAZIALA NR. 4 VATRA DORNEI

45.71

184

LICEUL TEORETIC ”ION LUCA” VATRA DORNEI

68.69

185

LICEUL TEHNOLOGIC "VASILE DEAC" VATRA DORNEI

63.04

186

SCOALA GIMNAZIALA VATRA MOLDOVITEI

33.33

187

SCOALA GIMNAZIALA VERESTI

50.00

188

SCOALA GIMNAZIALA COROCAIESTI

23.53

189

SCOALA GIMNAZIALA "IOAN VICOVEANU" VICOVU DE JOS

40.00

 

Nr. crt.

Denumire unitate şcolară

Rata vaccinare personal (%)

190

SCOALA GIMNAZIALA NR. 2 VICOVU DE JOS REMEZAU

36.67

191

LICEUL TEHNOLOGIC "ION NISTOR" VICOVU DE SUS

41.98

192

SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 VICOVU DE SUS

30.30

193

SCOALA GIMNAZIALA NR. 2 VICOVU DE SUS

16.67

194

SCOALA GIMNAZIALA NR. 3 VICOVU DE SUS

14.29

195

SCOALA GIMNAZIALA BIVOLARIE

22.50

196

LICEUL TEHNOLOGIC SPECIAL BIVOLARIE

24.07

197

SCOALA GIMNAZIALA VOITINEL

27.87

198

SCOALA GIMNAZIALA ”DR. SIMION ȘI METZIA HÎJ” VOLOVAT

29.41

199

SCOALA GIMNAZIALA "CONSTANTIN TOMESCU" PLESESTI

51.06

200

SCOALA GIMNAZIALA ZAMOSTEA

60.61

201

ŞCOALA GIMNAZIALĂ ZVORISTEA

67.92

202

CENTRUL DE STUDII "STEFAN CEL MARE SI SFANT" BUCOVINA CIMPULUNG MOLDOVENESC

71.43

203

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ ”CENTRUL DE STUDII

EUROPEAN” FĂLTICENI

86.36

204

SCOALA POSTLICEALA FEG EDUCATION FALTICENI

37.50

205

GRADINITA ”PARADISUL PITICILOR” GURA HUMORULUI

16.67

206

GRADINITA "SF.MARIA" RADAUTI

16.67

207

CENTRUL DE STUDII ȘTEFAN CEL MARE SI SFÂNT ȘCOALA

POSTLICEALĂ SANITARĂ RĂDĂUȚI

76.92

208

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ”GRĂDINIȚA MAGICĂ”

RĂDĂUȚI

66.67

209

ȘCOALA POSTLICEALA SANITARĂ CENTRUL DE STUDII "STEFAN CEL MARE SI SFANT" SUCEAVA

100.00

210

LICEUL TEHNOLOGIC "VIRGIL MADGEARU" SUCEAVA

69.23

211

LICEUL "NATANAEL" SUCEAVA

7.89

212

GRADINITA "SAMARITEANUL" NR. 20 SUCEAVA

33.33

213

LICEUL TEORETIC "FILADELFIA" SUCEAVA

31.36

214

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ”MICUL PRINȚ” SUCEAVA

76.92

215

ȘCOALA PRIMARĂ ”SFÂNTUL IOAN CEL NOU DE LA SUCEAVA” SUCEAVA

53.66

216

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL SI PRELUNGIT ”TRIKI RIKI” SUCEAVA

57.14

217

ȘCOALA POSTLICEALĂ F.E.G. EDUCATION - FILIALA SUCEAVA

100.00

218

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ”LA PITICUL VESEL” SUCEAVA

77.27

219

ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ SUCEAVA” SUCEAVA

80.00

220

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ "TARA DE SUS" VATRA DORNEI

0.00

221

CLUBUL COPIILOR CAMPULUNG MOLDOVENESC

78.57

222

CLUBUL COPIILOR FALTICENI

75.00

223

CLUBUL COPIILOR GURA HUMORULUI

76.92

224

CLUBUL SPORTIV SCOLAR GURA HUMORULUI

40.00

225

CLUBUL COPIILOR RADAUTI

23.08

226

CLUBUL SPORTIV SCOLAR RADAUTI

83.33

227

PALATUL COPIILOR SUCEAVA

65.00

228

CLUBUL COPIILOR VATRA DORNEI

36.36

229

CLUBUL SPORTIV SCOLAR VATRA DORNEI

83.33

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 30% dintre unitățile de învățământ sucevene pot să-și primească elevii fizic la clase, începând de astăzi.
 Vizualizări articol: 2082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 30% dintre unitățile de învățământ sucevene pot să-și primească elevii fizic la clase, începând de astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei