Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 257 (7869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilități

CCI Suceava oferă reduceri la cursurile de formare profesională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava oferă reduceri substanțiale la cursurile de formare profesională pe care le organizează. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a declarat că în urma unei analize şi a cerinţei mediului de afaceri local, această instituție oferă o alternativă pentru serviciile de excelenţă în formarea continuă a resurselor umane.

Lucian Gheorghiu a spus că toate cursurile organizate de CCI Suceava sunt acreditate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), cursanţii obţinând la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

Printre cursurile organizate de CCI Suceava se numără cele de formator, inspector/referent de resurse umane, expert în achiziții publice sau manager de resurse umane. Lucian Gheorghiu a precizat că CCI Suceava oferă mai multe reduceri și facilități aplicabile taxei de înscriere la cursuri, după cum urmează: 20% pentru 3-4 persoane din cadrul aceleiaşi firme sau instituţii, 20% pentru angajații IMM-urilor care au participat la cursurile gratuite furnizate în cadrul Proiectului IMPULS, 10% pentru două persoane din cadrul aceleiași firme sau instituţii, sau 10% pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ și Industrie Suceava. De asemenea, se poate acorda un voucher de 10% pentru fidelitate, la finalizarea unui curs cu taxă din programa CCI Suceava, sau un voucher pentru recomandare. De precizat că reducerile și voucherele acordate de CCI Suceava nu se cumulează.

Înscrierile la cursuri se fac prin completarea și transmiterea formularului de înscriere pe adresa de e-mail: office@ccisuceava.ro, prin fax: 0230.520.099, sau prin depunerea personală la sediul CCI Suceava, din str. Universității, nr. 15-17.

Gheorghiu a mai spus că programele de formare profesională se organizează după formarea unei grupe minime de 15/20 de participanți înscriși și se desfăşoară la sediul din Suceava al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, iar costul cursurilor se poate deduce din impozitul pe venit sau profit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava oferă reduceri la cursurile de formare profesională.
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava oferă reduceri la cursurile de formare profesională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei