Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 256 (7868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițiști în urmărire

Șofer prins după o pândă la bar și o urmărire printre blocuri, pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un șofer despre care polițiștii suceveni au primit informația că a intrat într-un bar și consumă alcool a fost prins de un echipaj de poliție după o acțiune deloc simplă, care a presupus o pândă în fața localului și apoi o urmărire în trafic, inclusiv pe jos, printre blocuri.

Sâmbătă, în jurul orei 17.20, Poliția municipiului Suceava a avut informații că un tânăr care conduce un autoturism Alfa Romeo a intrat într-un bar de pe Calea Obcinilor și este băut.

O patrulă formată dintr-un polițist de la Biroul Rutier și un polițist local s-a deplasat la locul indicat, unde a fost identificată mașina. Polițiștii au așteptat ca tânărul să iasă de la bar și să se urce la volan.

În jurul orei 17.40, suspectul s-a urcat la volan și a plecat.

Polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase și au plecat în urmărire.  Tânărul a virat pe o stradă secundară, a coborât din mașină și a fugit printre blocuri. Tânărul a fost prins ulterior de polițiști și imobilizat.

Polițiștii au constatat că acesta miroase a alcool și se manifestă violent, astfel că a fost încătușat.

Ulterior s-a stabilit că este vorba de un tânăr de 27 de ani, din satul Sf. Ilie, Eduard Andrian. Acesta a refuzat să sufle în etilotest, iar ulterior a refuzat și recoltarea de probe biologice, la Spitalul Județean Suceava.

Tânărul a fost dus apoi, mai mult cu forța, la Poliția municipiului Suceava, unde a fost audiat și pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Tânărul din Sf. Ilie - Șcheia a fost introdus, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în arestul poliției județene, în baza ordonanței de reținere pentru 24 de ore.

Cercetările poliției continuă în acest caz sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

 

Alt pericol public pe străzile Sucevei – beat turtă și fără permis 

Tot sâmbătă, 30 octombrie, la ora 21.10, pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Suceava, polițiștii au oprit un autoturism BMW la volanul căruia era un bărbat în vizibilă stare de ebrietate.

Marin Dăscălescu, din municipiul Suceava, avea o concentrație de 1,03 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, iar în urma interogării bazei de date s-a stabilit că acesta nu este nici posesor de permis de conducere.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentrusăvârşirea infracţiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer prins după o pândă la bar și o urmărire printre blocuri, pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șofer prins după o pândă la bar și o urmărire printre blocuri, pe străzile Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei